“HULUSİ ŞAHİN, BATMAN’IN YENİ MİMARIYDI”

MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir; “HULUSİ ŞAHİN, BATMAN’IN YENİ MİMARIYDI”

MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, Vali Hulusi Şahin’in kente her alanda kazandırdığı hizmetlerle adeta yeni mimarı olduğunu söyledi.
 
MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir yaptığı açıklamada; “İlimizde Hem Vali hemde Belediye Başkan vekili olarak görev yapan Sayın Valimiz Hulusi Şahin, kenti adeta sil baştan inşa etti. İstihdam başta olmak üzere, sporda Petrolspor’u 25 yıl aradan sonra şampiyon yapıp 2. Lige çıkarması, tarım ve sanayiye önem vermesi, Organize Sanayi Bölgesindeki dev yatırımların önünü açması, alt yapı faaliyetleri, üst yapı çalışmaları, kültürel, sanatsal, mesleki, sportif, turizm, vizyonu ve daha birçok kalemde kente yeni bir heyecan kazandırdı. Batman’da 7’den 77’ye herkesin gönlünde taht kurdu. Petrol kentimize kuşkusuz bütün geçmiş valilerimizin, kaymakamlarımızın, siyasetçilerimizin, bürokratlarımızın hizmetleri olmuştur. Ancak hiç biri Vali Hulusi Şahin kadar iz bırakamadı. Dürüst, ilkeli, objektif, şeffaf ve hizmet odaklı projeleri her zaman tekdir gördü. Özellikle halk buluşmaları, sektörel buluşmaları, tanıtım faaliyetleri, kentin lobisinin güçlendirilmesi gibi ve halkın ayağına kadar gidip hizmet üretmesi on numara hareketlerdi. Biz ondan razıydık, Allah’ta ondan razı olsun. Atandığı Malatya ilinde de hizmetlerinin devamını diliyorum.” diye konuştu.
 
“YENİ VALİMİZE HAYIRLI OLSUN”
 
Batman’a yeni atanan Edirne Valisi Ekrem Canalp’ın da ufkunun açık ve hizmet odaklı çalıştığının altını çizen MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, kente hizmet noktasında kuşkularının olmayacağını söyledi. Başkan Demir açıklamasına şöyle devam etti; “Yeni Valimiz ve Belediye Başkan Vekilimizde hizmette sınır tanımayacaktır. Kendisini tanıyanlar bu alanda uzman olduğunu ve kente büyük katkılarının olacağını söylüyor. Bizde MHP Batman Teşkilatları olarak Sayın Valimizin hizmet noktasında yanındayız. Kim bu memlekette taş üstüne taş koyarsa, desteğimiz her zaman onunladır.”

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler