İluh Devlet Hastanesi 10 poliklinik ile hasta kabulüne başladı

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi eski hizmet binasının İluh Devlet Hastanesi’ne dönüştürülmesi ile Batman’a kazandırılan İluh Devlet Hastanesi halka hizmet vermeye başladı.

11 uzman ve 14 pratisyen hekim ve 165 yardımcı sağlık çalışanıyla hizmet vermeye başlayan sağlık tesisinin ilk etapta 10 poliklinikten oluştuğu aktarıldı.

Konuyla ilgili İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinin açılması ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi eski hizmet binasında yapılan düzenlemelerin ardından mevcut hizmet binası İluh Devlet Hastanesi olarak halka hizmet vermeye başladığı bildirildi.

Açıklamada, “11 uzman, 14 pratisyen hekim ve 165 yardımcı sağlık personeli ile hizmet vermeye başlayan hastanemizde Kadın Doğum, Genel Cerrahi, Dâhiliye, Çocuk Hastalıkları, Radyoloji ve Anestezi ile Psikolog, Diyetisyen ve Çocuk Gelişimci alanlarında hastalara hizmet verilecektir. Acil de kırmızı, sarı ve yeşil alanlarımız ile tüm yaş grubundaki hastalara hizmet verecek olan İluh Devlet Hastanemiz laboratuvar, röntgen, kan alma, ultrason, NST, EKG birimlerimiz hizmete uygun dizayn edildi. Ayrıca pandemi ile mücadelede en etkili yöntem olan aşı için 5 poliklinik ve aşı sonrası dinlenme odalarının da oluşturulduğu İluh Devlet Hastanemizin Batman halkımıza hayırlı olmasını diliyoruz.” denildi.

1 Yorum

M. EMİN yıldız

M. EMİN yıldız

31 Mart 2021
Hayırlı olsun millettimize devamı gelsin inşallah sahipsız kalmasın 😅

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler