İluh Devlet Hastanesi 10 poliklinik ile hasta kabulüne başladı
11 uzman ve 14 pratisyen hekim ve 165 yardımcı sağlık çalışanıyla hizmet vermeye başlayan sağlık tesisinin ilk etapta 10 poliklinikten oluştuğu aktarıldı.
Konuyla ilgili İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinin açılması ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi eski hizmet binasında yapılan düzenlemelerin ardından mevcut hizmet binası İluh Devlet Hastanesi olarak halka hizmet vermeye başladığı bildirildi.
Açıklamada, “11 uzman, 14 pratisyen hekim ve 165 yardımcı sağlık personeli ile hizmet vermeye başlayan hastanemizde Kadın Doğum, Genel Cerrahi, Dâhiliye, Çocuk Hastalıkları, Radyoloji ve Anestezi ile Psikolog, Diyetisyen ve Çocuk Gelişimci alanlarında hastalara hizmet verilecektir. Acil de kırmızı, sarı ve yeşil alanlarımız ile tüm yaş grubundaki hastalara hizmet verecek olan İluh Devlet Hastanemiz laboratuvar, röntgen, kan alma, ultrason, NST, EKG birimlerimiz hizmete uygun dizayn edildi. Ayrıca pandemi ile mücadelede en etkili yöntem olan aşı için 5 poliklinik ve aşı sonrası dinlenme odalarının da oluşturulduğu İluh Devlet Hastanemizin Batman halkımıza hayırlı olmasını diliyoruz.” denildi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU : "BÜYÜK ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİZ"
- 02KUTEVİ'NDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
- 03GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDILAR
- 04RP'DEN ŞEHİR PLANLAMASINDA KAMU YARARI UYARISI
- 05SAADET PARTİSİ'NDEN HAYAT PAHALILIĞI TEPKİSİ
- 06ÇALIŞMALAR EŞ ZAMANLI DEVAM EDİYOR
- 07EMİNE CEYLAN TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU
- 08BATMAN VAKFI MÜTEVELLİ HEYETİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI
- 09KAYMAKAMDAN MORAL ZİYARETİ
- 10SALDİRİYA İLİŞKİN RESMİ AÇIKLAMA
- 11MEZARLIKTA KANLI PUSU 3 ÖLÜ
- 12BATMAN, GPS SİSTEMİYLE İLAÇLANIYOR
- 13BEŞİRİ'DE 100 DÖMÜMLÜK ANIZ YANGINI
- 14ODUNCU’DAN TOPLUMSAL BARIŞ ÇAĞRISI
- 15FİLENİN SULTANLARI'NA TEBRİK MESAJI




1 Yorum
M. EMİN yıldız
31 Mart 2021