İLUH TAM KAPASİTE HİZMETTE!

İLUH TAM KAPASİTE HİZMETTE!

Bakım onarım çalışmaları tamamlanan ve doktor atamaları hızla gerçekleşen İluh Devlet Hastanesi, yoğun bir şekilde hasta kabulüne başladı.
 
41 DOKTOR VE 200 PERSONELLE HİZMET VERİLİYOR
 
Kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesinin yeni yerine taşınmasının ardından İluh Devlet Hastanesi’ne dönüştürülen eski hastane, kısa bir sürede tam kapasite hizmete başladı. 18 uzman ve 23 pratisyen hekimin yanı sıra 180 sağlık personelinin görev yaptığı hastanenin iç kısmındaki bakım onarım ve dış cephe çalışmaları da tamamlandı.
 
 
BİRÇOK BRANŞ KISA SÜREDE HASTA KABULÜNE BAŞLADI
 
İlk hasta kabulüne Mart ayında başlayan İluh Devlet Hastanesi, kısa sürede donatılarak birçok branşta hizmetlerini sürdürüyor. Dahiliye, çocuk sağlığı ve hastalıkları, ortopedi ve travmatoloji dermatoloji,Genel cerrahi uzmanı,Enfeksiyon hastalıkları uzmanı, Göğüs hastalıkları uzmanı,kardiyoloji, fizik tedavi ve rehabilitasyon,Nöroloji uzmanı,Anestezi, radyoloji, göz hastalıkları, psikiyatri, mikrobiyoloji uzmanı, biyokimya uzmanı,patoloji uzmanı acil uzmanları, çocuk psikiyatri uzmanı ile beraber evde sağlık, diyetisyen, çocuk gelişimi uzmanı,fizyoterapist psikolog ve sosyal hizmet uzmanı alanlarının tümünde halka hizmet veren İluh Devlet Hastanesi’nde, Bilgisayarlı Tomografi, Laparoskopi, EEG,EMG, Laboratuvar, Ameliyathane, Röntgen, Ultrason, NST, EKG, EFOR testi birimleri de hizmete uygun olarak dizayn edildi. Öte yandan dahiliye, çocuk, cerrahi ve doğum ile 4 aktif serviste, 12’si yoğun bakımdan oluşan toplam 70 yatak kapasitesiyle sağlık alanında önemli bir ihtiyacı karşılıyor.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler