İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİ ÜNİVERSİTEYİ ZİYARET ETTİ

Halil Hamidi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Batman Üniversitesini tanımak için ziyaret ettiler.

Halil Hamidi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Batman Üniversitesini tanımak, üniversitedeki kütüphane, laboratuvar, spor tesisleri ve akademik birimler hakkında bilgi edinmek için ziyaret bulundular.
 
Gerçekleştirilen ziyarette, gelecekteki okumak istedikleri bölümlerle ilgili birim yetkililerinden detaylı bilgiler alan öğrenciler, mevcut bölümler, eğitim-öğretim faaliyetleri, mevcut derslik ve laboratuvar olanakları ile mezuniyet sonrası iş imkânları hakkında bilgilenerek Batman Üniversitesini daha yakından tanıma fırsatı buldular. 
 
 
Batman Üniversitesini çok beğendiklerini ifade eden Halil Hamidi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Batman Üniversitesi kampüsünde hoş vakit geçirdiklerini, Batman Üniversitesini tanıma fırsatını kendilerine veren Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e çok teşekkür ettiklerini söylediler.
 
Rektör Demir: “Geleceğimiz Olan Gençlerin İstikballerini Beraber İmar Etmek İçin Var Gücümüzle Çalışıyoruz” Halil Hamidi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin üniversiteyi merak edip ziyaret etmelerinden memnuniyet duyduğunu belirten Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, “Geleceğimiz olan gençlerin istikballerini beraber imar etmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.
 
Şehrimizin ve ülkemizin geleceğine katkı sunabilecek nitelikli bireyler yetiştirmek içingençlerimizin geleceğini imar etmede onlara yön vermek gerektiğinin altını çizen Rektör
Demir, öğrencilere tüm hayatlarını etkileyecek meslek seçiminde isteyerek ve severek yapacakları mesleği tercih etmelerini gerektiğini söyledi. Öğrencilere eşlik ederek üniversitemizi tanımalarına öncülük eden öğretmenlerinin de çok önemli bir fedakârlıkta bulunduklarına dikkat çeken Rektör Demir, geleceğin üniversitelilerini, bilim insanlarını
yetiştirmede öğrencilerin öğretmenlerinin çok büyük emek ve gayretleri olduğunu sözlerine ekledi.
 
Ziyaret,  öğrencilerin kampüsün farklı yerlerindeki fotoğraf çekimleriyle sona erdi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler