İNCE "BATMAN HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Bakan Yardımcısı İnce, Batman'da temaslarda bulundu

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Batman’da önemli açıklamalarda bulundu.
 
İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Batman’da önemli açıklamalarda bulundu.  Batman Belediyesini ziyaret eden İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin’den brifing aldıktan sonra Batman Belediyesinin yaptığı hizmetlerle ilgili olarak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, “Toplantı salonunda ilgili arkadaşlarımızla beraber Belediye Başkan Vekilimiz ile berber 2021 yılında Belediye hizmetleri nasıl gidildiği Belediye hizmetlerinde ne duruma geldiği önümüzdeki süreçlerde hangi çalışmaların yapılacağı konusunda ciddi bir çalışma yaptık. Geldiğimiz noktada Belediye Başkan Vekilimizin devir aldığı Belediye yönetimin daha önceki döneminde borcunu ödemeyen bir belediyenin, hizmet üretemeyen bir belediyede, kayıtsız ne yaptığını bilemeyen bir belediyeden borçlarını ödeyen gelirlerini artıran ve halkımızın ihtiyaç duyduğu Batmanlı hemşerilerimizin ihtiyaç duyduğu hizmetleri üreten bir belediye konumuna olduğunu gördük. Burada emeği geçen başta Başkan Vekilimiz olmak üzere bütün belediye çalışanlarımıza ve Batman halkına çok teşekkür ediyoruz” dedi.
 
 
Batman Belediyesinin 2021 yılında yaptığı çalışmalardan söz eden İçişleri Bakan Yardımcısı İnce, “Ben huzurlarınızda bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönem bu çalışmalarının başarılarını artmasını diliyorum ve hepsinin emeğine sağlık diliyorum. Tabi en önemlisi burada Batmanlı hemşerilerimizin Batmanlı vatandaşlarımızın verdiği katkı destek onların bu desteği bu dualar olmasa bu çalışmaların üretilmesi mümkün değil. Batman Belediyesi levhası üstünde bir yazı yazar ‘Halka Hizmet Hakka Hizmettir’gerçekten bugün Batman belediyesinde bu söze uygun iş yapıldığını halka hizmetlerin hakka hizmet anlayışıyla halkımızın bütün hizmetlerinin karşılanmaya çalışıldığını moderne dünyanın geliştirildiği modern dünyanın şehircilik anlamın Batman’da bu çalışmaların üretildiğini gördük” diye konuştu. İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, basın açıklaması ardından Batman’da biten parkları incelemelerde bulundu. Yaşam parkı inceleyen İçişleri Bakan Yardımcısı İnce, parkta bulunan vatandaşlarla sohbet ettikten sonra Batman’dan ayrıldı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler