
"İnternet kafe denetimleri sıklıkla yapılmalı"
Batman Valisi Ahmet Deniz, belediye, emniyet müdürlüğü ve diğer ilgili kurumların iş birliği içerisinde internet kafelere yönelik denetimlerin sıklıkla yapılması talimatı verdi.
Batman İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, Vali Deniz başkanlığında valiliğin toplantı salonunda yapıldı.
İlin genel sorunlarının masaya yatırılarak değerlendirildiği toplantıda Deniz, katılımcılara hitap etti.
Batman'ın hareketli ve dinamikleri olan bir şehir olduğunu belirten Deniz, "İlimizin en önemli sorunu işsizliktir. Gece gündüz demeden onunla uğraşıyoruz. Organize Sanayi Bölgesi'nde yapılan kamulaştırma çalışmalarının sonuna geldik. Bu işler tamamlandığında yatırımcılar için yer tahsis çalışmalarına başlanacaktır." dedi.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından açılan Sosyal Market'te ihtiyaç sahiplerinin giyim ihtiyaçlarının giderildiğini anlatan Deniz, "Kurum müdürleri olarak hane ziyaretleri yapalım, vatandaşlarımızın gönüllerine dokunalım. Buna her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.
İçişleri Bakanlığı tarafından 15 ilde uygulamaya geçirilecek olan "Açık Kapı Projesi" kapsamında Batman'ın pilot il seçildiğini bildiren Deniz, şunları söyledi: "Bu kapsamda, valilik girişinde yapımı tamamlanan büroda vatandaşımıza hizmet vereceğiz. Proje kapsamında görev alan uzman personel, vatandaşlarımızın istek ve taleplerini alarak, ilgili kurumlara iletecek. Bu konuda kurumlara iletilen vatandaşların istek ve sorunlarının kurum yöneticileri tarafından ivedilikle cevaplanması gerekiyor."
Kurumlar arası koordinasyona değinen Deniz, iş ve işlemlerin daha hızlı yapılması için kurumların iş birliğinin önemli olduğunu belirtti.
İnternet kafe denetimlerine değinen Deniz, belediye, emniyet müdürlüğü ve diğer ilgili kurumların iş birliği içerisinde denetimlerin sıklıkla yapılmasını istedi.
Kamu kurumlarının temizliği ve düzeni konusunda kurum yöneticilerine uyarılarda bulunan Deniz, kurumların çevre düzenlemesi ve temizliğine dikkat edilmesini istedi. Her kurumun kendi görev alanıyla ilgili vatandaşa verilen hizmetlerde gerekli çalışmaların takip ve denetimini yapmalarını isteyen Deniz, vatandaşın memnuniyetinin her şeyden önemli olduğunu kaydetti.
Toplantı, yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.
Toplantıya; Vali Deniz'in yanı sıra Batman Belediye Başkan Vekili Sabri Aydın, Batman Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Gülriz Kozbe, kaymakamlar ve kamu kurum yöneticileri katıldı.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Rumeysa'nın bağırsak ve midesinden 24 adet mıknatıslı bilye çıkarıldı
- 02Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan ayı yardımları devam ediyor
- 03Terörsüz Türkiye, Güçlü Ekonomi
- 04KARATAŞ "21 YILDIR BATMAN'DAYIM"
- 05İLUH BULVARI PROJESİ TANITILDI
- 06SIFIR ATIK İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 07KIZILAY’IN OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08ARGÜNAĞA, GÜVEN TAZELEDİ
- 09BATMAN PETROL GAZETESİ 22. YAŞINDA
- 10NASIROĞLU: TERÖRSÜZ BİR TÜRKİYE İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ
- 11BAŞKAN EKREMOĞLU’NDAN HEM KREDİ HEM İNDİRİM MÜJDESİ…
- 12MÜSİAD’DAN ANLAMLI İFTAR
- 13MEHMET MUNGAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 14TMMOB’TAN PARSEL SATIŞI TEPKİSİ
- 15KADINLAR, HAKLARI İÇİN SES YÜKSELTTİ
Henüz Yorum yok