İSABETLİ KORONAVİRÜS AŞISI TESPİTİ

YAZARIMIZDAN İSABETLİ KORONAVİRÜS AŞISI TESPİTİ

Gazetemiz yazarlarımızdan Ahmet Kaya, 21 Nisan 2020 tarihinde koronavirüs aşısının piyasaya sürüleceğini belirtmişti.

Pandemi sürecinin yoğun yaşandığı dönemde, koronavirüs aşısı ile ilgili yazılar kaleme alan gazetemiz yazarlarından Ahmet Kaya, 21 Nisan 2020 tarihinde konu ile ilgili bir yazı kaleme alarak, sosyal medya hesabından da yazı ile birliktte video paylaşımında da bulunmuştu.

Kaya, 21 nisan 2020 tarihinde, koronavirüs aşısı ile ilgili şu açıklama da bulunmuştu. "Bugün  size koronavirüsün ne zaman biteceğini haber vereceğim" diyerek, açıklmasını şöyle sürdürdü. "Tamam koronavirüs 17 Kasım 2020 tarihinde noktalanacak. Kasım 2020'de koronavirüs aşısı veya bir ilaç, ya da bugün aklımıza gelmeyen bir gelişme olur ve Dünya Sağlık Örgütü, 17 Kasım'da koronavirüs ile ilgili önemli bir açıklama yapacak. " dedi.

O tarihte yapılan bu açıklamaya kimse pek inanmamıştı. Ama ama 9 Kasım 2020 de, "Korona aşısında önemli haber" haber başlığı ile duyurulan haberin devamında, "Yüzde 90 etkili, salgına karşı mücadelede büyük bir zafer niteliğinde" haberi ile komuoyuna duyuruldu.

Yazarımız Ahmet Kaya, bu güzel ve önemli tahmini kaleme alırken, devamında da şu görüşünü dile getirmişti. "Bu iyi haber gibi duruyor değil. mi? Ama hiç sevinmeyin."dedi.

BOŞUNA SEVİNMEYİN

Kaya açıklmasının devamında şu ifadelere yer veriyor. "Koronavirüs biter bitmez, Sarı Yelekliler, sokak hareketleri, Dünyanın farklı ülkelerinde harekete geçmiş olur. Ekonomik dar boğaz zaten canı burnunda olan insanların sokağa dökülmesine sebep olacaktır." 

1 Yorum

ahmet kaya

ahmet kaya

09 Kasim 2020
Konu ile ilgili açılamalaı video https://www.youtube.com/watch?v=XzvdC5NDRIc

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler