İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ FİLİZ, BATMAN'DA İNCELEMELERDE BULUNDU

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. İmam Hüseyin Filiz, Batman’da bir dizi incelemelerde bulundu.

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. İmam Hüseyin Filiz, Batman’da bir dizi incelemelerde bulundu.  

Partisinin Batman Merkez ilçe ve Kurtalan ilçe kongrelerinde hazır bulunan Milletvekili Filiz, ardından TPAO, Veysel Karani ve Siirt ilini ziyaret etti. Milletvekili Filiz, Petrol şehrine tam not verdi.  

51 YIL ÖNCE BATMAN’DA ÇALIŞMIŞ 

ODTÜ’de Makine Mühendisi olarak çalıştığı dönemde, TPAO’da 1971 yılında 2 ay staj gördüğünü belirten İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. İmam Hüseyin Filiz; “Batman’a gelmek 51 yıl sonra nasip oldu. Çok modern ve gelişmiş bir kent olmuş. Türkiye’nin sayılı illeri arasına girmiş. Allah’ın izniyle İYİ Parti iktidarı ile Batman daha çok hak ettiği konuma gelecektir. Batman İl Başkanımız Sayın Kısmet Çelik Bey, bizleri eski anılarımızın yaşadığı bölgeleri tek tek gezdirdi. İlk günkü heyecanı ve mutluluğu tekrar yaşadım. Batman benim ikinci memleketim” diye konuştu.  

“ADALETİ VE EKONOMİYİ DÜZELTECEĞİZ” 

“Bir ülkede adalet yoksa, ekonomisi düzelmez, huzuru olmaz ve güven duyulmaz” diyen İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. İmam Hüseyin Filiz; “İYİ Parti olarak önce adaleti tesis etmek zorundayız. Devletin dini adalettir. İslam Dinimizde adaletin ta kendisidir. Mevcut hükümet 20 yıldır yanlış üzerine yanlış yapıyor. Hep birlikte İYİ’ler ailesi olarak bunu başaracağız. Adaletli ve liyakatli kadrolarla iktidara gelip, ülkemizi karanlık günlerden kurtaracağız. Bugün Türkiye’deki enflasyon bile her şeyi açıkça ortaya koymaktadır. İYİ Parti ürettiği bütün çözüm önerilerinin kaynaklarını da vermektedir. Hep birlikte yüzümüzü güneşe çevireceğiz.” diye konuştu. Yapılan merkez ilçe kongrelerinin ardından İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. İmam Hüseyin Filiz, Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, Siirt İl Başkanı Osman Aydar, merkezde bulunan bazı taziyeleri ziyaret edip, taziye dileklerini ilettiler.  

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler