Kış spor okulları için kayıtlar başladı

Kış spor okulları için kayıtlar başladı

Batman Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından yaz tatili boyunca devam ettirilen yaz spor okulları sona ererken, şimdi de kış spor okulları için kayıt alınmaya başlandı.
 
 
Batman Belediyesi, spor yapmak isteyen 4-6 ve 7-14 yaş aralığındaki kursiyerlere tüm imkanların sağlandığını, gençlere hem profesyonel bir spor anlayışı kazandırmak, hem de sporu bir yaşam tarzı haline getirme hedefleri olduğunu belirtti. Kış spor okullarının mevsim şartlarına uygun olarak devam edeceğini belirten Belediye Spor İşleri Müdürlüğü, “Batman’ın gençlerine imkân verilirse başaramayacakları hiçbir spor dalı yoktur. Batman Belediyesi olarak sporu ve sporcuyu desteklemeyi sürdüreceğiz. Amatör tüm spor branşlarını desteklemek öncelikli hedeflerimiz arasında yer almaktadır” diye kaydettiler.
 
2023-2024 Kış spor okulları için 18 Eylül 2023 tarihide jimnastik, yüzme, basketbol, voleybol, tenis, okçuluk ve hentbol branşlarında kayıt alınmaya başlandı. Kayıtların Gültepe mahallesi Beşikçi caddesinde bulunan Batman Belediyesi Spor Kompleksinde alındığı belirtildi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler