Kayapınar Belde Belediye Başkanı Özhan’dan kontrollü sosyal hayat denetimleri
İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valiliğine gönderilen genelgeye göre ülke genelinde olduğu gibi Batman’ın Gercüş ilçesi Kayapınar beldesinde de denetimler gerçekleştirildi.
Genelge kapsamında Covid-19 ile mücadele denetimleri gerçekleştiren Kayapınar Belde Belediye Başkanı Samir Özhan, belde sakinlerine sorumluluk çağrısında bulundu. Özhan’a Kayapınar Jandarma Karakol Komutanı Kd. Bşv. Muammer Yardımcı eşlik etti.
Belediye Başkanı Samir Özhan jandarma ekipleri ile birlikte salgın ile mücadele kapsamında iş yerleri, marketler, camiler, berber ve tüm yaşam alanlarında kontrollü sosyal hayat döneminde Coronavirus Bilim Kurulu tarafından belirlenerek yayımlanan rehberlerde yer alan kurallar ve alınması gereken önlemlere ilişkin sorumlulukların yerine getirilip getirilmediğinin denetimlerini gerçekleştirdi.
Başkan Özhan yaptığı açıklamada, “Uyulması gereken kurallar hakkında uyarılarda bulunduk. Bizler Belediye olarak Coronavirus hastalığının ülkemizde ilk görülmesinden bu yana Coronavirus ile mücadelede aralıksız çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın da sosyal mesafe kuralına uymaları, maske takmaları ve hijyene özen göstermelerini rica ediyoruz. Salgın tehlikesi geçmiş değil, Coronavirus ile mücadele devam ediyor. Kurallara uyalım, tedbiri elden bırakmayalım. İnşallah bu süreci hep birlikte atlatacağız.” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN BAK “BARIŞ İÇİNDE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
- 02YAZ SPOR OKULLARINDA YÜZME HEYECANI
- 03DEM PARTİ'DEN ŞİDDETE KARŞI YÜRÜYÜŞ”
- 04AK PARTİ’DEN COŞKULU DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI
- 05HÜDA PAR’DAN KARMA EĞİTİME İLİŞKİN KANUN TEKLİFİ
- 06BAĞIMSIZ BATMAN GAZETESİ 2. YILINI KUTLADI
- 07FİRARİ HÜKÜMLÜ YOLCU MİNİBÜSÜNDE YAKALANDI
- 08ŞEYH HEVİNDA ZİYARETGÂHI RESTORE EDİLİYOR
- 09Bakan Bak, Batman'da Külliye ve Kütüphanede İncelemelerde Bulundu
- 10Kardelen Mahallesi'nde Korkutan Yangın
- 11Batman'da Motosiklet ile Bisiklet Çarpıştı: 2 Yaralı
- 12BAKAN BAK, BATMAN’A GELİYOR
- 13“BATMAN ŞEHİR HASTANESİ’NE DE ÖDENEK BULUNMALIDIR”
- 14EKİNCİ “SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜM İÇİN KÖPRÜ OLACAĞIZ”
- 15235 ASANSÖR MÜHÜRLENEREK KULLANIMA KAPATILDI




Henüz Yorum yok