
KAYMAKAM ÖZTÜRK, AŞURE PROGRAMINA KATILDI
KAYMAKAM ÖZTÜRK, AŞURE PROGRAMINA KATILDI
Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk, Muharrem Ayı ve Hacı Bektaş Veli Anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen aşure dağıtım programına katıldı.
Kaymakam Şenol Öztürk, Hasankeyf Hanımeli Kadın Kooperatifinde Hasankeyf Kaymakamlığı tarafından organize edilen aşure dağıtım programında siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, muhtarlar ve kadın kooperatifi üyeleri ile bir araya gelerek katılımcılara aşure ikram etti.
Kaymakam Öztürk yaptığı konuşmasında “Muharrem Ayı boyunca birlik, beraberlik ve Kardeşlik duygularını pekiştiren, milli örf ve adetlerimizin yaşatılmasını simgeleyen aşure günü milletimiz açısından önemli günlerden biridir. Biz de dinimizden ve inancımızdan kaynaklı olan bu güzellikleri yaşatabilmek adına bir araya geldik. Başta Hasankeyfli hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin Aşure Gününü kutluyor, Muharrem ayımızın da hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.
Hasankeyf Hanımeli Kadın Kooperatifinde düzenlenen Aşure etkinliğine Kaymakam Şenol Öztürk, Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, İlçe Jandarma Komutan V. Cengiz Oyar, İlçe Emniyet Amiri Yusuf Önal, Kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve kadın kooperatifi üyeleri katıldı.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Rumeysa'nın bağırsak ve midesinden 24 adet mıknatıslı bilye çıkarıldı
- 02Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan ayı yardımları devam ediyor
- 03Terörsüz Türkiye, Güçlü Ekonomi
- 04KARATAŞ "21 YILDIR BATMAN'DAYIM"
- 05İLUH BULVARI PROJESİ TANITILDI
- 06SIFIR ATIK İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 07KIZILAY’IN OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08ARGÜNAĞA, GÜVEN TAZELEDİ
- 09BATMAN PETROL GAZETESİ 22. YAŞINDA
- 10NASIROĞLU: TERÖRSÜZ BİR TÜRKİYE İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ
- 11BAŞKAN EKREMOĞLU’NDAN HEM KREDİ HEM İNDİRİM MÜJDESİ…
- 12MÜSİAD’DAN ANLAMLI İFTAR
- 13MEHMET MUNGAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 14TMMOB’TAN PARSEL SATIŞI TEPKİSİ
- 15KADINLAR, HAKLARI İÇİN SES YÜKSELTTİ
Henüz Yorum yok