KEKİK, SUSAM ve LAVANTA SOKAKLARININ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ
AÇILIŞA İL PROTOKOLÜ KATILDI
Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Batman Belediyesi tarafından yapılan yenileme çalışmalarının ardından estetik bir görünüme kavuşan Kekik, Susam ve Lavanta sokaklarının açılışını gerçekleştirdi.
Açılış programında konuşan Vali Canalp, "Batman Belediyesi tarafından modern yaşam alanları oluşturma konseptine uygun olarak ilimizin en işlek bulvarı üzerinde bulunan ve zaman içinde işlevselliğini yitiren bu sokakları kente yakışır, temiz ve düzenli hale getirdik. Yeniden düzenlenen sokaklarımıza çevreci bir anlayışla Kekik, Susam ve Lavanta isimleri verildi" ifadelerinde bulundu.
.jpg)
“BU SOKAKLAR BİR BAŞLANGIÇ”
Sokak sağlıklaştırma projelerinin devam edeceğinin müjdesini de veren Vali Canalp, "Sokaklar bulunduğu yerin gelenek ve göreneklerini, yaşam tarzını, sosyal yapısını, ekonomik durumunu, kültürünü, teknolojisini ve mimarisini bugüne taşıyan, geçmiş ile günümüz arasında köprü kuran tarihi belge niteliğindedirler. Batman Belediyemiz tarafından yapılan araştırma sonucunda, fiziksel sorunlar yaşandığı tespit edilen üç sokakta kentsel peyzaj odaklı sokak sağlıklaştırma projeleri yapıldı. Vatandaşlarımız tarafından yoğun kullanılan sokakların kente yakışır, temiz, düzenli ve diğer yapılarla mimari bir bütünlük sağlaması amaçlandı. Bundan sonra da şehrimizin diğer lokasyonlarında bu gibi çalışmaları sürdüreceğiz. Bugün açmış olduğumuz bu sokaklar bir başlangıçtır. İnşallah önümüzdeki dönemlerde halkımızın ve esnafımızın fikirlerini dikkate alarak sokak sağlıklaştırmalarına devam edeceğiz" dedi. Kekik, Susam ve Lavanta sokaklarının açılışına Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Garnizon Komutanı Albay İhsan Kaplan, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı Albay Adem Taşkın, Gap Mahallesi Muhtarı Mehmet Çelik, kamu kurum müdürleri, siyasi parti il başkanları, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU’NDAN TESBİH PAZARINA ZİYARET
- 02 “Hasta mahpus cezaevinde tutulmamalı”
- 03EKMEN, “GAZETECİLERE YÖNELİK YARGI BASKISI ARTIYOR”
- 04Şeyh Süleyman Bağdu Davası 17 Nisan’a Ertelendi
- 05Batman Havalimanı Yaz Tarifesine Geçiyor: Uçuş Sayısı Yükseldi
- 06Yılmaz “Ekonomik kriz vatandaşın mutfağını vurdu”
- 07Batmanlı Esnafa 1 Milyon TL Kredi İmkanı
- 08BATMAN’DA İŞSİZLİKTE TARİHİ GERİLEME
- 09BATMAN PETROLSPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR
- 10EVLENECEK GENÇLERE DESTEK
- 11ÖĞRENCİLERE BİLİM VE TEKNOLOJİ KONULU SEMİNER
- 12KÜTÜPHANELERDE BAŞARI ARTIYOR
- 13BÖLGEDE ANA SU HATTI YENİLENİYOR
- 14Batman Petrolspor Bayrakları Şehri Süslüyor
- 15YAŞLILARA SAYGI HAFTASI'NDA VEFALI BULUŞMA




Henüz Yorum yok