“Kenti teknoloji üssü haline getireceğiz”

“Kenti teknoloji üssü haline getireceğiz”

Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, ‘Dijital Sektörde Ben de Varım’ projesi eğitim merkezlerini ziyaret edip eğitici eğitimi alan öğretmenlerle bir araya geldiler.
 
Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde oluşturulan yazılım ve kodlama eğitim merkezini ziyaret eden Nasıroğlu, eğitici eğitimi alan öğretmenlere görüştü. Milletvekili Nasıroğlu, daha sonra Batman TOBB Güzel Sanatlar Lisesinde kurulan ses kayıt ve görüntü kayıt stüdyoları ile dijital tasarım eğitim merkezini ziyaret edip eğitim süreci hakkında bilgi aldı.
 
 
“DONANIMLI BİR NESİL YETİŞTİRMELİYİZ “
 
Batman’ı bir dijital üretim merkezi ve teknoloji üssü haline getireceklerini belirten milletvekili Nasıroğlu, “Necat Nasıroğlu Eğitim ve Kültür Vakfı olarak Batman’ı Dijital Üretim Merkezi ve Teknoloji üssü yapmak gibi bir hedefimiz var. Bu hedefimizi gerçekleştirmek için teknoloji ve dijital üretim anlamında donanımlı bir nesil yetiştirmemiz gerekiyor. Batman’da bu sektörün eko-sistemini kurmak için gerekli eğitim, üretim ve girişim süreçleri ile ilgili önemli gelişmeler kaydediyoruz. Batman’ı bu anlamda bir marka haline getireceğiz. Bunu siz değerli öğretmenlerimiz ve ilimizin geleceği olan öğrencilerle yapacağız. Bu başarı hepimizin başarısı olacak. Bu merkezde eğitim alan öğretmenlerimizin yetiştireceği çocuklarımız şu an yapımı devam eden Necat Nasıroğlu Külliyesi’deki Bilim Merkezinde birer girişimci olacaklar” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler