
KIŞ TEDBİRLERİ KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI
Kış Tedbirleri Koordinasyon Toplantısı Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp başkanlığında, Valilik toplantı salonunda geçekleştirildi.
Kış mevsimi dolayısıyla ilimiz merkez, ilçe ve köylerde toplumsal yaşamı olumsuz etkileyebilecek risklerin azaltılması için alınması gereken tedbirler ile bu kapsamda kurumlar arası koordinasyonu gerektiren konuların görüşüldüğü Kış Tedbirleri Koordinasyon toplantısı Vali Ekrem Canalp başkanlığında, Valilik toplantı salonunda geçekleştirildi.
Yoğun kar yağışına ve doğal afetlere karşı yürütülecek çalışmaların ele alındığı toplantıda; Karayolları Şube Şefliği, İl Özel İdaresi ve Belediyeler tarafından gerekli tedbirlerin alınması ve yolların 7/24 açık bulundurulması, kış lastiği kontrollerine titizlikle devam edilmesi, ilimiz sınırları içerisinde trafik güvenliğine yönelik olumsuzluklar, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması, yerleşim yerlerinde alınacak tedbirler, denetimde görevli personel ve ekip araçlarının yapacağı iş ve işlemler, bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerinin ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından titizlikle takip edilmesi ve uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi, kış mevsimi süresince alınması gereken bütün tedbirlerin planlanması ile ilgili konular görüşüldü.
Toplantıya; Vali Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kaba, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cafer Öz, ilgili kamu kurum yöneticileri ve teknik personeli ile Türk Kızılay Batman Şubesi başkanı katıldı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Uçaktan İndirilen Kardeşler, Aynı Şirketle Sorunsuz Uçtu
- 02VALİ CANALP “OSB’LERDE 500 YATIRIMCI SIRA BEKLİYOR”
- 03EKMEN, "SON ŞEHİTLERİMİZ OLSUN"
- 04ASFALTTA HEDEF 150.000 TON
- 05BATSO’DAN MÜJDELİ HABER “TOBB NEFES KREDİSİ BAŞLIYOR”
- 06“YENİ OSB ALANLARINA HAZIRLIKLI OLUN”
- 0715 AYLIK BEBEK ACİL OPERASYONLA HAYATA TUTUNDU
- 08ETROLSPOR’LU MİNİKLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA MADALYA YAĞMURU
- 09TARİHİ SİKKE OPERASYONU, 2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
- 10Batmanlı Vatandaşın İsyanı: “Pegasus Hava Yolları çocukları uçağa almadı, mağdur edildik!”
- 11BATMAN’IN YENİ SAĞLIK ÜSSÜ YÜZDE 65 TAMAMLANDI
- 12NASIROĞLU “OSB KONUSUNDA ÖNEMLİ ADIMLAR ATTIK”
- 13REKTÖR DEMİR’DEN BİLİM İLETİŞİMİ OFİSİ’NE ZİYARET
- 14BELEDİYEDEN VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMI
- 15SEYİTLER MAHALLESİNDE KANLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 3 YARALI
Henüz Yorum yok