
Konaç, “Paniğe gerek yok”
Konaç, “Paniğe gerek yok”
Ligde istenilen sonuçları alamayan Petrolspor için yapılan eleştirilere açıklama yapan Petrolspor kulübü Başkanı Ekrem Konaç, ‘Paniğe gerek yok’ dedi.
‘ŞANSIZ MAÇLAR ÇIKARDIK’
Lig'in ikinci yarısında bekledikleri ve istedikleri sonuçları alamadıklarını belirten Başkan Konaç, “12 maçlık yenilmezlik serimizi bazı maçlarda yaşadığımız şansızlıklar nedeniyle sürdüremedik. Aslında futbolcularımızın motivasyonlarını üst seviyede tutmak için çok çaba sarf ettik ama olmayınca olmuyor. Özellikle sahamızda kaybettiğimiz şansız maçları telafi edemedik. Rakiplerimiz 2. yarı maçlarında bize karşı daha ciddi ve motive olarak çıktılar, ama biz gerekli direnci gösteremedik.” Dedi.
‘GELECEK SEZONUN HESAPLARINI ŞİMDİDEN YAPIYORUZ’
Yönetim olarak bu sezon zor şartlar altında görevlerini yaptıklarını belirten Başkan Konaç, "Petrolspor’un önünde önemli bir yol var. Sezon sonuna kadar en iyisini ortaya çıkarmak için motive olmuş durumdayız. Matematiksel olarak şansımız devam ediyor ve Petrolspor’un felsefesinde geleneğinde pes etmek yoktur.” dedi.
‘BATMAN’IN SAHİPLENMESİ GEREKİR’
Petrolspor’un Batman önemli bir markasıdır diyen Konaç, 50 yıllık mirasın omuzlarında olduğu Petrolspor’un yeniden şahlanacağını belirterek, "Petrolsporu her alanda iyi temsil ettik. Her platformumda öne çıkardık. İlk defa süper lig takımlarını en iyi şekilde ağırladık. 7 maçımızı TV’den naklen yayınlattık. Valimiz, taraftarımız ve takımımızla Fair-play ödülünü hak ederek aldık. Başarıları el ele vererek almak daha anlamlı oluyor. Ayrıca çok iyi genç futbolcu kuşağı geliyor. Bu batmanlı futbolcular ile hepimiz gurur duyacağız. Bu konuda bizlere güvenin.” İfadelerini kullandı.
BU HİKAYE BURDA BİTMEDİ
Bu sezonki kadroları korumaya çalışacaklarını belirten Konaç, “Gelecek sezon için batmanlı gençleri kazanarak, iskeletimizi koruyup, iyi ve tecrübeli transferler yapıp, Yeni stada 15 bin kişi çekeceğiz. Bu yıl inişli çıkışlı da olsa farklı bir sezondu. Üzüldük, sevindik ama şehir olarak kenetlendik. Bu hafta sonu birlik ve beraberliğimiz göstermek için herkesi Halide Edip Adıvar karşısında takımımızı desteklemeye bekliyoruz. Bu şehir tüm güzellikleri hak ediyor.
Bu zor günlerde birlikteliğe devam edelim.” Şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01DEVA İL BAŞKANI YILMAZ “BATMAN TRAFİĞİNE ÇÖZÜM BULUNMALI”
- 02“BATMAN, SOSYAL KONUT PROJESİNE DAHİL EDİLDİ”
- 03Ezidilerde ‘Çarşema Sor’ coşkusu
- 04SANAYİ ALANLARI DSİ YETKİLİLERİYLE MASAYA YATIRILDI
- 05TÜZÜN “ŞİDDETİ KABUL ETMİYORUZ”
- 06BELEDİYE, MART AYINDA 5 RİSKLİ YAPININ YIKIMINI GERÇEKLEŞTİRDİ
- 07ÇİÇEK “ÇOK KÜLTÜRLÜ YAPIMIZ ORTAK ZENGİNLİĞİMİZDİR”
- 08BATMAN’DA 49. TURİZM HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI
- 09İLUH 2. ETAP 1. KISIMDA %95 UZLAŞI SAĞLANDI
- 1022 BİN DÖNÜM ARAZİ EKONOMİYE KAZANDIRILIYOR
- 11KÜÇÜK KIZLARIMIZ BADMİNTON’DA TÜRKİYE FİNALİNDE
- 12KAÇAK SİGARA OPERASYONU: 5.130 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
- 13“BU ADALETSİZ DÜZEN DEĞİŞMELİ”
- 14MİNİKLERDEN ANLAMLI BAĞIŞ
- 1544 ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ
Henüz Yorum yok