Koronavirüs Batman Otogarını da vurdu

Koronavirüs Batman Otogarını da vurdu

Batman Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid19) nedeniyle seferler yüzde 50 oranında düştü. Şehirler arası hizmet veren otobüsler yolcu olmaması sebebiyle boş gidiyor.
       
 
Dünyayı saran ve Türkiye'yi de yakından etkileyen koronavirüsün etkileri, otobüs firmalarında da görülmye başladı.
Firma yetkilisi Mehmet Solgan , Bu süreçte yüzde elli kapasitemiz vardı.300-350tl ye yolcu taşıyorduk. Otobüslerin gidip gelmesi masrafını kurtarmıyordu.Şimdi yolcu sayısı kapasitesini yüzde 70 e çıkardılar, bu seferde yolcu yok. Yolcu kapasitemiz çok düşük ,ondan dolayı günde 2 otobüs çıkarıyorduk İstanbula .Bunun bir tanesini iptal etmek zorunda kalıyoruz. 5tane yolcu bir arabada,6 tane yolcu diğer arabada ,bunları birleştirip tek sefer yapıyoruz.
Vatandaş ne yapıyor,vatandaş korkudan çıkmıyor,yolculuk yapmıyor.
 
Virüs tedbirlerine harfiyen uyuyoruz. araçlarımız sefer öncesi ve sonrası dezenfekte ediliyor.şoför ve muavinlerimiz eldiven ve maske takıyorlar . yolcularımızın ateşi ölçülüp otobüslere alıyoruz,güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlıyoruz. dedi Bir an önce Korona virüsten kurtulmak isteyen firmalar, çok fazla zarar ettiklerini ifade etti. (Alican Atak)
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler