KÜLTÜR İLKOKULUNDAN ANLAMLI PROJE

Batman Kültür İlkokulu Müdürlüğü okul idaresi ve rehberlik servisiyle beraber Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Nisan ayı değeri olan Sevgi ve Hoşgörü Değeri ile ilgili olarak bastırdığı 4000 adet otomobil kokusu ile farkındalık çalışması başlattı. Ayın değeri ile ilgili sloganların yazılı olduğu otomobil kokularını tüm velilere gönderildi.

KURUMLARA ZİYARET

Bunun yanında rehber öğretmenler Burak KOÇYİĞİT, Gizem ARIK, Havva ÖNSOY ORHAN ve beraberindeki öğrenciler Batman Valiliğine, Batman İl Emniyet Müdürlüğüne, Batman Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyarette bulundu. Öğrenci ve öğretmenleri makamında kabul eden Vali Deniz, değerler eğitimi kapsamında gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi aldı. Öğrenci ve öğretmenlere kitap hediye eden Vali Deniz, kendilerine başarılar diledi.

 

EMNİYET BİRİMLERİ UNUTULMADI

Ayrıca Polis Haftası nedeniyle Emniyet Müdürlüğüne de ziyarette bulunan öğretmen ve öğrenciler İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ragıp DOĞANDEMİR tarafından kabul edildi. İl Emniyet Müdür Yardımcısı ve diğer polis memurlarının polis haftasını kutlayan öğretmen ve öğrenciler çalışmaları hakkında bilgi verdi ve bastırılan araba kokularından verdi.

OTOBÜS ŞOFÖRLERİ UNUTULMADI

Ayrıca rehber öğretmenler ve öğrencilerin oluşturduğu Trafikte Hoşgörü sloganlarıyla Batman Park önündeki durakta otobüs ve minibüs şoförlerine trafikte sevgi ve hoşgörü temalı otomobil kokularından verilerek farkındalık çalışması yapıldı. Okul müdürü Ahmet ERTUĞRUL emeği geçen herkese teşekkür etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler