KURTARAN, OKUL MÜDÜRLERİYLE

Kurtaran, okul müdürleriyle bir araya geldi

İl Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut Kurtaran, yeni görev yerine atanan okul müdürleriyle bir araya gelerek atamaların hayırlı olmasını diledi.
 
Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasında bulunan toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut Kurtaran, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Fahrettin Nas, Veysel Direk, Şube Müdürleri M. Şirin Temiz, Akın Arı, Emrullah Aslan, Hacı Arslan ile yeni yer değiştiren okul müdürleri katıldı.
 
Yeni atanan okul müdürlerine hitaben konuşan Müdür Kurtaran, görev değişimlerinin eğitimde olumlu bir etki yaratacağını vurguladı. Batman Valisi Ekrem Canalp’in de destek ve teşvikleriyle gerçekleşen EBAP projesinin önemine dikkat çeken Kurtaran, bu projenin eğitimdeki kalite standartlarını artırmayı amaçladığını belirtti. Kurtaran, ayrıca projenin öğrenci, öğretmen, aile ve okul arasındaki iletişimi güçlendireceğini; öğrencilerin akademik ve kişisel gelişimini destekleyeceğini vurguladı. Yeni görev yerlerinde başarılı çalışmalara imza atmanın önemine dikkat çeken Müdür Kurtaran, öğretmenlerle iyi bir iletişim kurmanın ve onları motive etmenin projelerin başarısında büyük rol oynayacağını ifade etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler