LİG'İN ŞAMPİYONU OLMAK İSTİYORUZ...

LİG'İN ŞAMPİYONU OLMAK İSTİYORUZ...

TPAO Batman Petrolspor Kulübü Yeni Yönetim Kurulu, Kristal Park'ta düzenlediği Basın Toplantısında Kulübün devir işlemleri ve transfer sürecini değerlendirdi.
 
 
Toplantıda konuşan Kulübün yeni Başkanı Mustafa DEMİR,  Kulüp borçlarının tamamının ödendiğini, daha önce anlaştığımız Teknik Direktörümüz Mustafa Reşit Akçay hocamızla yaptığımız istişareler sonucunda prensipte anlaştığımız Futbolcuları Batman'a davet ederek sözleşme imzaladıklarını ve güçlü bir Petrolspor için transfer çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.
 
Yeni oluşturdukları Yönetim Kurulu olarak uyum içinde çalıştıklarını ve sorunsuz bir transfer sürecini ve hazırlık kampı için var güçleriyle çalıştıklarını söyleyerek her türlü öneri ve eleştiriye açık olduklarını söyledi. Kulüp isminin bundan sonra TPAO Batman Petrolspor olacağını söyleyen Demir, TPAO'nun şimdilik 40 milyonluk maddi destekte bulunduğunu ve bunun devam edeceğini ifade etti.
 
Taraftarlara ilişkin gelen soruya ilişkin olarak da konuşan Mustafa Demir, taraftarlarımız bizler ve kulübümüz için önemi büyüktür. Taraftarlarımız için elimizden geleni yapacağız maçlara ulaşım konusunda ise gerekli araç desteğinin sağlanması için gerekli çalışmaları yürüteceklerini söyledi.
 
Transfer konusunda dikkatli davrandıkları belirten Kulüp Başkanı Mustafa Demir, Yönetim kurulu olarak Teknik Direktörümüz Akçay ile istişarelerde bulunarak en doğru kararlar almaya gayret ettiklerini ve Petrolspor olarak Transfer şampiyonu değil lig'in şampiyonu olmak istediklerini belirterek yapacağımız yerinde transferlerle sezona güçlü bir şekilde başlamak istediklerini vurgulayarak sözlerine son verdi.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler