
LAVİN FISTIK SARAYI HASANKEYF YOLUNDA AÇILIYOR
LAVİN FISTIK SARAYI HASANKEYF YOLUNDA AÇILIYOR
Batman’ın yeni yerleşim alanında organik ürünlerle hizmet vermeye başlayan Lavin Fıstık Sarayı, 4 Mayıs’ta resmen açılacak.
ORGANİK VE DOĞAL ÜRÜNLERLE FARKLI BİR DENEYİM
Batman’ın hızla gelişen yeni yerleşim alanlarından Hasankeyf (Tilmiz) yolunda, organik ve doğal ürünleriyle dikkat çeken bir işletme daha hizmete girmeye hazırlanıyor. Bayındır Mahallesinde 600 metrekarelik geniş bir alanda faaliyet göstermeye başlayan Lavin Fıstık Sarayı, 4 Mayıs 2025 tarihinde yapılacak resmi açılışla halkın hizmetine sunulacak. İşletme, hemşehrilerine kaliteli ve sağlıklı ürünler sunmayı amaçlıyor. Lavin Fıstık Sarayı, sunduğu ürünlerin her birini doğal ve organik olarak temin ederek, sağlıklı yaşamı destekleyen bir işletme olma hedefiyle faaliyet gösteriyor. İşletmeci Ahmet Yılmaz, Lavin Fıstık Sarayı’nın bütün ürünlerinin Türkiye'nin farklı köylerinden ve bölgelerinden özenle seçildiğini belirtti.
Yılmaz, “Bizim için her şeyden önce sağlıklı ve doğal ürünler ön planda. Ürünlerimiz tamamen organik olup, her biri kendi vatanından ve geleneksel yöntemlerle toplanıp, hijyenik bir ortamda hazırlanıyor. Müşterilerimize sunduğumuz her ürün, ilk günkü tadında ve kalitesinde sunuluyor” dedi. Hasankeyf yolu üzerindeki yeni yerleşim alanında, vatandaşların daha fazla ihtiyacına cevap verebilmek adına şubelerini genişleten Lavin Fıstık Sarayı, önceki yıllarda Kültür Mahallesinde açtığı ilk şubesinin ardından, ikinci şubesini de Bayındır Mahallesinde açarak önemli bir adım attığını ifade eden Ahmet Yılmaz, yeni yerleşim alanındaki şubenin, bölge halkına kaliteli ve sağlıklı ürünler sunmanın yanı sıra, bölge ekonomisine de katkı sağlayacağına inandığını belirtti.
Yılmaz, "Bu bölgede yaşayan vatandaşlarımıza hizmet vermek bizim için büyük bir mutluluk. Hemşehrilerimiz, organik ve doğal ürünlere ulaşmak konusunda zorlanıyorlardı. Şimdi onlara en taze ve sağlıklı ürünleri sunabilmek, bizim için büyük bir kazanç. Buranın büyümesi ve halkımıza hizmet etme fırsatı bulmamız gerçekten çok önemli. Batmanlı tüm hemşehrilerimizi açılışımıza bekliyoruz" dedi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KAHVE VE ÇİKOLATA FESTİVALİ BAŞLADI
- 02YENİ HÜKÜMET KONAĞI’NIN İHALE SÜRECİ TAMAMLANDI
- 03Başkan Çiftçi, “Çarşıyı tekrar canlandırmak istiyoruz”
- 04MALİ MÜŞAVİRLER DAYANIŞMA KAHVALTISINDA BULUŞTU
- 05LAVİN FISTIK SARAYI HASANKEYF YOLUNDA AÇILIYOR
- 06“CAMİLERİN ELEKTRİK BORÇLARI SORUNU ÇÖZÜLMELİ”
- 07İZZET SEVEN'İN AKIBETİ SORULDU
- 08Başkan Altun, “Çiftçiye destek sosyal bir sorumluluktur”
- 09NASIROĞLU “SİLVAN SU TÜNELİ, BÖLGEYE UMUT VE BEREKET GETİRECEK”
- 10DEVA İL BAŞKANI YILMAZ “BATMAN TRAFİĞİNE ÇÖZÜM BULUNMALI”
- 11“BATMAN, SOSYAL KONUT PROJESİNE DAHİL EDİLDİ”
- 12Ezidilerde ‘Çarşema Sor’ coşkusu
- 13SANAYİ ALANLARI DSİ YETKİLİLERİYLE MASAYA YATIRILDI
- 14TÜZÜN “ŞİDDETİ KABUL ETMİYORUZ”
- 15BELEDİYE, MART AYINDA 5 RİSKLİ YAPININ YIKIMINI GERÇEKLEŞTİRDİ
Henüz Yorum yok