LİSE ÖĞRENCİLERİNİN ÜNİVERSİTE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Üniversite adayı öğrencilerin Batman Üniversitesi’ni yakından tanımak, bilgi sahibi olmak için üniversiteye ziyaretleri devam ediyor.

Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencileri hem Batman Üniversitesinde ağırlanan aşçılık alanında dünyaca ünlü Şef Hüseyin Özer’in “Girişimcilik ve Turizm” başlıklı konferansına katılmak hem de üniversitedeki kütüphane, laboratuvar, spor tesisleri ve akademik birimleri gezmek üzere Bayman Üniversitesini ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyarette, önce konferansa katılan ve üniversiteyi gezen öğrencilere hocaları da eşlik etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, okudukları alanla ilgili önemli bir konferansa katılarak dünyaca ünlü bir şefin tecrübelerinden yararlanan ve gezdikleri birimler hakkında da birim yetkililerinden detaylı bilgiler alan öğrenciler, Batman Üniversitesini daha yakından tanıma fırsatını yakaladılar.

Rektör Demir: “Geleceği Temelden İnşa Etmeye Çalışıyoruz”

Üniversite adayı öğrencilerinin Üniversiteyi ziyaret etmelerinin ve üniversite hakkında bilgi sahibi olma isteklerinin memnuniyet verici olduğunu belirten Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, üniversitenin akademisyenleri tarafından ortaokul-lise öğrencilerine gönüllü ders verilmesi amaçlanan “Akademisyen - Öğrenci Buluşmaları İş Birliği Protokolü” ’nü hayata geçirdiklerini ve ilk dersin kendisi tarafından verildiğini söyledi.

Hayata geçirilen protokolle geleceği temelden inşa etmeye çalıştıklarının altını çizen Rektör Demir, bu tür projelerin kapsamını artırarak her kademedeki öğrencilerle daha fazla bir araya gelmek için gayret göstereceklerini ifade etti.

Öğrenciler, kampüsün farklı alalarında hatıra fotoğraf çekinmelerinin ardından üniversiteden ayrıldılar.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler