MAHALLELİ İSTEDİ, BELEDİYE ÇÖZÜME KAVUŞTURDU

MAHALLELİ İSTEDİ, BELEDİYE ÇÖZÜME KAVUŞTURDU

Pınarbaşı Mahallesi sakinleri; Batman Belediyesinin ‘Yerinde İletişim Yerinde Çözüm’ şiarıyla gerçekleştirdiği mahalle buluşmaları sonrası yapılan çalışmalardan memnun kaldıklarını ifade ettiler.
 
“TALEPLERİMİZ TEK TEK YERİNE GETİRİLİYOR”
 
Mahalle Muhtarı Lokman Polat, "Valimiz ve Belediye Başkan Vekilimiz Ekrem Canalp'in desteğiyle talep ettiğimiz hizmetler kısa süre içinde gerçekleştirildi" dedi. Zübeyde Hanım İlkokulu'nun yaz tatili süresince genel bir bakımdan geçirileceğini, okulun arka kısmında âtıl durumda olan arsanın ise peyzaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından vatandaşların kullanımına açılacağını belirten Muhtar Polat, ayrıca şunları ekledi: "Hamidiler Caddesi'nde LED aydınlatma ve kavşağa dekoratif aydınlatma taleplerimiz yerine getirildi. Mahallemize kazandırılan muhtarlık ofisi, park ve bahçelerin düzenlenmesi, parkların genel bakım ve onarımları gibi hizmetler de kısa sürede tamamlandı."
 
11 BİN TON ASFALT, 7 BİN 800 METREKARE PARKE TAŞI
 
Pınarbaşı Mahallesinde park ve yeşil alanların aydınlatılmasına ve güvenlik sistemlerinin kurulmasına dair çalışmaların da gerçekleştirildiğini hatırlatan Muhtar Polat, mahallenin altyapı, üstyapı, kültür-sanat, park, sağlık, güvenlik, eğitim, ulaşım ve sosyal yardım alanlarındaki sorunların büyük ölçüde giderildiğini belirtti. Mevsimsel şartlara bağlı olarak çalışmaların devam edeceği bilgisini de paylaşan Muhtar Polat, "Mahallemizde bugüne kadar 11.000 ton asfalt serimi ve 7.800 metrekare parke taşı döşenmesi tamamlandı. Ayrıca, Halk Eğitim Merkezi binasının, mahalleli kadınlarımızın aile bütçelerine katkı sağlayacakları Çok Amaçlı Kurs Merkezi'ne dönüştürülmesi talebimiz kabul edildi ve çalışmalara yakın zamanda başlanacak" dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler