
MAHALLELİ TALEPLERİNİ İLETTİ
Vali Şahin, Mahalle Buluşmaları programı kapsamında Aydınlıkevler sakinleriyle buluştu.
Batman Belediyesinin geleneksel hale getirdiği mahalle buluşmaları devam ediyor.
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin 25'nci mahalle buluşmasında Aydınlıkevler mahallesindeki vatandaşlarla buluştu.
.jpg)
Aydınlıkevler taziye evinde yapılan mahalle buluşmasına Vali Şahin'e Belediye Başkan Yardımcıları Muzaffer Özkan ve Ali Osman Bilgili, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Milli Eğitim Müdürü, İl Müftüsü, Daire Müdürleri ile Belediye birim müdürleri de eşlik etti. Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, mahalledeki eksiklik ve aksaklıkları dinlemek için sözü mahalle muhtarına bıraktı. Muhtar, Abdulkerim Ak, mahallelerinin kentin en eski mahallesi olduğunu başta okul, park ve yol şikayetlerini dile getirdi.
.jpg)
Batman Valisi Hulusi Şahin, Belediye dönemizde 450 bin metrekare parke yapıldığını, buna ilaveten bu yıl bunlara ilaveten 350 bin metrekare daha ilave edileceğini toplamda iki yılda 800 bin metrekare parke yapılacağını ifade ederek, bunun bir rekor olduğunu belirtti. Park ve okul eksikliklerine değinen Vali Şahin, '' 60 yıllık mahallede 60 yıl Belediyeler gelip geçmiştir Gelip giden belediyeler bakın bu mahallelere nasıl ihanet etmişler. 60 yıllık mahallede 1 metrekare park yeri bile yok. Bu mahallelere zamanında park ve okul yerleri bırakmış olsalardı şimdi bizler de buraları yeşillendirip daha da güzelleştirecektik. Biz Körük bölgesine imara açtığımız bölgede 7 milyon yeşil alan bıraktık. Sadece yeşil alan değil, Belediye kendisini hazır htiği zaman boş bıraktığımız alanlara sağlık evleri cami ve yatırım yapabilecek.
Geçmiş dönemdeki yönetimlerde buralarda alan bıraksaydı bugün her köşe başına istenen hizmeti sunacaktık. Ama bunları yapacak bir metrekare yer yok. İmar bu yüzden çok kıymetli, çünkü buralar şehir her yönüyle geleceği düşünmek gerekli'' şeklinde konuştu.
.jpg)
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Rumeysa'nın bağırsak ve midesinden 24 adet mıknatıslı bilye çıkarıldı
- 02Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan ayı yardımları devam ediyor
- 03Terörsüz Türkiye, Güçlü Ekonomi
- 04KARATAŞ "21 YILDIR BATMAN'DAYIM"
- 05İLUH BULVARI PROJESİ TANITILDI
- 06SIFIR ATIK İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 07KIZILAY’IN OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08ARGÜNAĞA, GÜVEN TAZELEDİ
- 09BATMAN PETROL GAZETESİ 22. YAŞINDA
- 10NASIROĞLU: TERÖRSÜZ BİR TÜRKİYE İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ
- 11BAŞKAN EKREMOĞLU’NDAN HEM KREDİ HEM İNDİRİM MÜJDESİ…
- 12MÜSİAD’DAN ANLAMLI İFTAR
- 13MEHMET MUNGAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 14TMMOB’TAN PARSEL SATIŞI TEPKİSİ
- 15KADINLAR, HAKLARI İÇİN SES YÜKSELTTİ
Henüz Yorum yok