"MECLİS TAMAM, SIRA CUMHURBAŞKANIMIZDA"

MHP'Lİ DEMİR "MECLİS TAMAM, SIRA CUMHURBAŞKANIMIZDA"

MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir;
“MECLİS TAMAM, SIRA CUMHURBAŞKANIMIZDA”
 
MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, ‘Meclis tamam; sıra Cumhur ittifakı adayımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oy vererek Başkan yapmaya’ diye konuştu.
Batman’da MHP olarak 14 Mayıs seçimlerinde oylarını %40 artırarak büyük bir başarıya imza attıklarını belirten MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir;  “28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bütün vatandaşlarımızı sandık başına gitmeye davet ediyorum.
Cumhur ittifakı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a güvenli, huzurlu, güçlü Türkiye ve yarınlarımız için oy vermeliyiz. Batman halkı olarak 14 Mayıs’ta verdiğimiz 105 bin oyu en az 150 bin yapmamız gerekiyor. Petrol’ün başkenti Batman 28 Mayıs’ta sandıkları patlatarak Sayın Erdoğan’a oy verecektir. Bunun için MHP’nin bütün teşkilatları hiçbir zaman sahadan inmedi ve seçim gününe kadar inmeyeceklerdir. Parti olarak Sayın Cumhurbaşkanı Adayımız Erdoğan’ın oylarını ikiye katlayıp güçlü bir şekilde başkan yapmak için canla başla çalışıyoruz. Allah’ın izniyle Sayın Erdoğan %60’ın üzerinde oy alarak başkan olacaktır. Batman bu konuda görevini fazlasıyla yapacaktır. 
Türkiye Yüzyılı için doğru zaman doğru adam" ve "Doğru adımlarla yola devam" diyeceğiz. Kalbimizden inancı, yüreğimizden cesareti, bileğimizden gücü, sırtımızdan teri hiç eksik etmeden durmaksızın çalışacağız. Bu memleket için doğru işler yapacağız, doğru olacağız. “ şeklinde konuştu.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler