MEDYAYA DESTEK EKONOMİYE KATKI SUNAR

ARSLAN “Medyaya destek ülke demokrasisine katkı sunar”

Batman Basın Konseyi Başkanı Ercan Arslan ve yönetim kurulu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla bir basın açıklaması yaptı.
 
 
Batman Basın Konseyi Başkanı Ercan Arslan ve yönetim kurulu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla bir basın açıklaması yaptı. Arslan, “Şu ana kadar dijital çağa uyumu ihmal eden, erteleyen meslektaşlarımız ve medya kuruluşlarımız açısından 10 Ocak'ın yeni bir milat olmasını diliyoruz.
 
DİJİTAJ ÇAĞA  AYAK UYDURULMALI
 
10 Ocak'taki talep ve beklentilerimiz arasında gazetelere uygulanan tasarruf tedbirlerinin bir an önce sona erdirilmesi. Bu genelge zaten büyük zorluklar yaşayan yerel basına ölümcül darbe vurulmuştur. Eğer tasarruf ile ekonomik sorunların çözüleceği düşünülüyorsa tasarruf yapılacak kalemlerin yeniden belirlenmesine ihtiyaç vardır. Başta yerel gazeteler olmak üzere medya kuruluşlarına daha fazla destek verilmesinin ülke demokrasisine katkı sunacağına inanıyoruz. Bir gün herkese özgür, güçlü ve tarafsız bir yayın organı gerekebilir. Sırf bu yüzden bile tüm yurttaşlarımızın yaşadıkları yerde işini hakkı ile yapan yayın organlarına sahip çıkması ve destek vermeleri gerekiyor. Bu vesileyle tüm meslektaşlarımın geleneksel 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım” dedi.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler