MEKTEBİM KOLEJİ BATMAN’DA

MEKTEBİM KOLEJİ BATMAN’DA

Batman’da bir kolej daha faaliyetlerine start veriyor. Türkiye’nin farklı illerinde bulunan Mektebim Koleji, yaklaşık 100 Milyon TL’lik yatırımla Batman’da temellerini attı. Kolej anaokul, ilkokul ve ortaokul bölümlerinden oluşacak.
 
 
GİRİŞİMCİLER : TUNÇ, YILDIZ, TEKİN VE DEMİRTAŞ 
 
İş insanları Fırat Tunç, Veysel Yıldız, Faysal Tekin ve Tercan Demirtaş, Türkiye’de birçok il’de bulunan Mektebim Koleji, Batman’da kolej yatırımının temellerini attı. Yaklaşık 80 kişinin istihdam edilmesinin planlandığı yatırımla ilgili konuşan kolej ortakları; “Çocuklarımızın oyun havuzlarından oyun etkinlik alanlarına, kapalı ve açık spor etkinlik alanlarına, bilimsel çalışma yapabilecekleri kodlama atölyelerinden bilim atölyelerine, sanat atölyelerine ve bu uygulamaları teşir edebilecekleri sahalara dönüştüğü bir kampüsümüz olacak. Bu anlamda Mektebim Koleji Batman Kampüsümüzün ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Adını, Başöğretmen Atatürk’ün kurmuş olduğu Millet Mekteplerinden alan Mektebim Koleji; çağdaş, yenilikçi ve Atatürkçü vizyonuyla yarınlara yön verecek nesiller yetiştirmeye devam ediyor.”
 
 
“GELECEĞİN İNSANINI YETİŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”
 
Açıklamanın devamında şu ifadeler kullanıldı; “Okullarımızda açık fikirli, insana saygılı, topluma karşı sorumluluklarının farkında, evrensel ölçeklerde başarılı, gerçek anlamda dünya vatandaşı olacak ve geleceğe liderlik edecek bireyler yetiştiriyoruz. Önümüzde yapay zekanın aktif olarak kullanılacağı, yaratıcı, yenilikçi ve yeşil ekonominin önem kazandığı bir gelecek var. Gençlerimizi bu geleceğin bir parçası olarak hayata hazırlıyoruz. Aydınlık bir geleceğe yeni nesilleri hazırlamanın heyecanını hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz.”

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler