MEZARLIKLARDA GENEL TEMİZLİK

Mezarlıklarda ot biçme çalışması

Batman Belediyesi, vatandaşların mezarlık ziyaretlerinde yapacağı dini vecibelerini huşu içerisinde yerine getirmeleri için temizlik ve ilaçlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
 
Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, Batman genelinde bulunan 11 mezarlıkta genel temizlik çalışmalarının yanı sıra, mezarlıklarda ot biçme ve ilaçlama çalışmalarının da aralıksız devam ettiğini belirtti.
 
6 personel ile gelen şikâyetlerin anında değerlendirildiğini ifade eden Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü: “Tilmerç, Petrol, Site, Asri, Aydınkonak, Akyürek, Huzur, Karşıyaka mezarlıklarında yabani ot temizliği ve ilaçlama çalışmaları devam ederken, İpragaz, İkiztepe ve Çamlıca mezarlıklarında ise ot temizliği ve ilaçlama çalışmaları ise tamamlandı” ifadelerine yer verdi.
 
Vatandaşların Alo 188 ve Alo 153’e yaptıkları her türlü öneri ve şikayetlerin anında değerlendirildiğini belirten yetkililer, sadece yaz mevsimi dolayısıyla değil, tüm mezarlıklardaki çalışmaların yıl boyunca aralıksız devam ettiğini yineledi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler