MHP DEPREM BÖLGESİNDE BOŞ DURMUYOR

BAŞKAN KEREM DEMİR, DEPREM BÖLGESİNDE AYRILMIYOR

MHP Batman İl Başkanlığı, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremde, 20 kişilik uzman ekibini deprem bölgesine gönderdi.
 
BAŞKAN KEREM DEMİR, DEPREM BÖLGESİNDE AYRILMIYOR
 
MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, deprem bölgesinde ekibiyle birlikte harıl harıl çalışıyor.
Arama Kurtarma ve lojistik bölümlerinde MHP’li gençlerle birlikte depremzedelere destek verdiklerini belirten İl Başkanı Kerem Demir, günlerdir deprem bölgesinde olduklarını söyledi.  
MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’yla birlikte Adıyaman stadyumunda MHP İl Teşkilatının büyük destek verip yaptığı çadırları gezip, koordinasyon merkezi hakkında bilgi aldı. 
 
“MİLLET OLARAK SEFERBER OLDUK”
 
Koordinasyon merkezinde çalışmalar ve genel hizmetler konusunda Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na bilgi verdiklerini belirten MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, millet olarak seferber olduklarını söyledi. Başkan Demir; “Sayın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’yla birlikte çadırları ve koordinasyon merkezini yerinde gezdik, Kendisine ayrıntılı bilgi verdik. Allah bu tür günleri bir daha göstermesin. Millet olarak içimiz kan ağlıyor. MHP Batman İl Teşkilatı olarak maddi ve manevi olarak elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Milletimizin başı sağ olsun. Yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar ve bütün milletimize de sabırlar diliyorum” diye konuştu. Başkan Demir ayrıca ihtiyaç halinde bütün teşkilatlarıyla kan vermeye hazır olduklarını, emek vermeye devam edeceklerini, mücadeleden asla vazgeçmeyeceklerini ve üzerlerine düşen binaları mutlaka yeniden kaldıracaklarını da sözlerine ekledi.
 
 
Arama kurtarma çalışmalarına da ilk günden bu yana destek veren MHP Batman İl Başkanlığı, il genelinde de düzenlediği yardım kampanyaları ile ciddi anlamda malzeme yardımında bulundu. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir; “Öncelikle bütün ülkemizin başı sağ olsun. Bu acının tarifi ve rengi yoktur. Vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve yakınlarına ise sabırlar diliyoruz. Depremin olduğu ilk günde bu yana 20 kişilik uzman ekibimizi Adıyaman’a gönderdik. Hepsi canla başla çalışıyorlar. Bizlerde Batman’da partimizin ve hayırseverlerin yardımlarını anında onlara ulaştırıyoruz. Adeta bu deprem hepimiz için küçük bir kıyamet gibiydi. Türkiye olarak hep birlikte yardımlaşma, dayanışma ve kaynaşma adı altında insanlık dersi verdik. Hiçbir şey geride bıraktıklarımızı geri getiremez ama ülke olarak vatandaşlarımızla omuz omuza dimdik ayakta durmayı başardık. 7’den 77’e herkes depremzedeler için seferber oldu. Allah emeği ve katkısı olan herkesten razı olsun. Allah’ın izniyle Devlet ve Hükümet olarak halkımızın yaralarını kısa zamanda saracağız.” diye konuştu. Başkan Demir ayrıca, bu tür felaketlerin bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler