MHP HEYETİ BATMAN'DAYDI

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekillerinden oluşan heyet, "Adım Adım 2023, İl İl Anadolu" programı kapsamında Batman'a geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekillerinden oluşan heyet, "Adım Adım 2023, İl İl Anadolu" programı kapsamında Batman'a geldi.
 
Milliyetçi Hareket Partisi milletvekillerinden oluşan heyet, "Adım Adım 2023, İl İl Anadolu" programı kapsamında Batman'a geldi. MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, ''Adım Adım 2023 İl İl Anadolu'' programı kapsamında Batman'da temaslarda bulundu. Beraberinde MYK üyeleri Muhammed Köse, Alper Erdem, Ali Uçak ve Bahadır Alperen ile kente gelen Osmanağaoğlu, muhtarlar ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.
 
 
Osmanağaoğlu, Milliyetçi Hareket Partisinin millet ve devlet menfaatine uygun her girişime destek verdiğini belirterek, “Mukaddesatımıza el uzatanların, birliğimize kast edenlerin, geleceğimizi karartmaya çalışanların karşısında Cumhur İttifakı, Cumhurun yani sizlerin verdiği güç ile varlığı aşılmaz bir set gibi durmaya devam edecektir. Kürt kökenli kardeşlerimiz, milletimizin kopmaz birer mensubudur. PKK ile Kürt kökenli kardeşlerimizi bir ve aynı görmek tam bir cinayettir. Terör örgütünün gayesi, varmak istediği menfur asama da esasen budur. PKK ile Kürt kökenli kardeşlerimizi eşitlemek, milleti inkar eden, Türkiye'nin altını dinamitleyen kör bir tuzaktır. Bu tuzağa hiçbir sağduyulu vatandaşımız itibar etmeyecek" ifadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler