Milletvekillerinden Rektör Demir’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Milletvekillerinden Rektör Demir’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Milletvekillerinden Rektör Demir’e Hayırlı Olsun Ziyareti
 
Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. İdris Demir’e Batman Milletvekilimiz Ziver Özdemir ile Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve beraberlerindeki heyet hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Demir ve Milletvekillerimiz Batman Üniversitesinin gelişimi ile ilgili istişareler yaptılar.
 
Batman Üniversitesinin gelişimi için çalışmalara hızla başladıklarını anlatan Rektör Demir, çok önemli projeler hazırladıklarını vurguladı. İlerleyen dönemlerde bu projeleri tek tek hayata geçirmeye başlayacaklarını belirten Demir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
Batman Milletvekilimiz Ziver Özdemir, Batman Üniversitesinin bölge için çok önemli olduğunu anlatarak üniversitenin çalışmalarında ve projelerinde her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Milletvekili Özdemir konuşmasının sonunda Rektör Demir’e yeni görevinde başarılar diledi.
 
 
Ziyaret sonunda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir tarafından önceki rektörlerimiz Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam ve Prof. Dr. Aydın Durmuş döneminde üniversitemizin tanıtımı için hazırlanan çeşitli hediyeleri Milletvekillerimize takdim etti.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler