MİLLİ GURUR!

Sinan Sadak, Brezilya’dan madalyayla döndü.

Brezilya’nın Caxias’de Sul kentinde devam eden Deaflympics Olimpiyat Oyunlarında Batman Petrolsporlu Güreşçi Sinan Sadak, 65 kiloda olimpiyat üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.
 
“HALİL HOCAYA SÖZ VERMİŞTİM”
 
Çok sayıda Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonluğu bulunan Sinan Sadak, Petrolspor ve milli forma altında kariyerine olimpiyat madalyası da dahil etmeyi başardı. Madalyasını geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz Petrolspor Güreş Baş Antrenörü İbrahim Halil Kay’a armağan eden Sadak, “Aylardır Batman’da hazırlıklarımı sürdürüyordum. Çok kıymetli hocamıza kariyerimdeki tek eksik madalya için söz vermiştim. Bugün aramızda olmadığı için çok çok üzgünüm ama ben kendisine verdim sözü tutmayı başardım. Allah nasip ederse Türkiye’ye döndüğüm zaman madalyayla birlikte mezarını ziyaret edeceğim.”
 
SİNAN, TÜM ÜLKENİN GÖĞSÜNÜ KABARTTI
 
 
Türkiye, Avrupa, Dünya ve en son olimpiyatlarda Milli güreşçimiz Sinan Sadak’ın almış olduğu başarılar, tüm ülkenin göğsünü kabarttığını söyleyen Petrolspor Salon Sporları sorumlusu Rıdvan Arık, “Sporcumuza her daim maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen TPAO Genel Müdürlüğümüze, TPAO Batman Bölge Müdürlüğümüze,  Petrolspor Yönetim Kuruluna, teknik heyete teşekkür ederim. Sporcumuza umut ışığı olan, o sporu bırakmaya yakınken onu tekrar bu kutlu yola devam ettiren, üstünde çok emeği olan, rahmetli İbrahim Halil Kay hocamız bu ve bundan sonraki tüm güzel madalyalar sana armağan olsun” dedi.

Etiketler : ,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler