MUĞLASPOR'A BATMANLI BAŞKAN

MUĞLASPOR'A BATMANLI BAŞKAN

Tek liste ile gidilen seçimde İkiköprü Belediye Başkanı  merhum Ali Kıyanç’ın oğlu, iş insanı Menaf Kıyanç Muğlaspor'un yeni başkanı seçildi.
 
30 yıldır Muğla’da ikamet eden iş insanı Menaf Kıyanç kongrede yaptığı açıklamada, "Sportif ve ekonomik anlamda Muğlaspor'u başarıya ulaştırmak istiyoruz. İnanmak başarmanın yarısıdır. Biz yönetim olarak buna inandık. Herkesle çalışmaya hazırız. Vakit birleşme vakti, vakit birlikte hareket etme vaktidir. Kısa ve uzun vadeli tüm planlarımız hazır" dedi. Kongrenin açılışında Muğlaspor'un borcu açıklandı. Kulübün; futbolcu, çalışan, piyasa, yöneticilerin alacağı, yapılandırılan ve diğer kurumlara olan toplam borcunun 7 milyon 148 bin lira olduğu belirtildi. Ayrıca Muğlaspor'un toplam geliri ile giderinin yaklaşık 9 milyon lira olduğu açıklandı.
 
"KISA VE UZUN VADELİ TÜM PLANLARIMIZ HAZIR"
 
Muğlaspor Başkanı Menaf Kıyanç, "Köklü bir geçmişe sahip kulübümüzün bu durumu sizi de beni de üzüyor. Bu takımın hak ettiği yer burası değil. Ekibimle elimizden gelen ne varsa yapacağız. Başarı iyi bir sistem ve güzel bir planlama ile gelmektedir. Sportif ve ekonomik anlamda Muğlaspor'u başarıya ulaştırmak istiyoruz. İnanmak başarmanın yarısıdır. Biz yönetim ile buna inandık. Herkesle çalışmaya hazırız. Vakit birleşme vakti, vakit birlikte hareket etme vaktidir. Kısa ve uzun vadeli tüm planlarımız hazır. Yönetime giren tüm arkadaşlarımızdan 250 bin lira para istedik. Bu yönetimde başkan tek başına karar vermeyecek. Yönetim olarak ortak kararlar alacağız. Biz önce düşüncemizi dile getireceğiz. Ardından Muğlaspor'un çıkarı için doğru bir karar alacağız" dedi.
 
“KULÜBÜN TİCARİ İTİBARI YOK”
 
Kıyanç, "Her dönem kulübün borcu artıyorsa burada bir sorun var. Özellikle ekonomik ve sportif başarıdan söz ediyorum. Borcun her dönem gittikçe artmaması gerekiyor. Bunu başarmak istiyoruz. Muğlaspor'a yönetici ve başkan adayı olmadığının çok ucuz olmadığını, bunun çok değerli olduğu bir şey olduğunu göstereceğiz, bunun olmasını istiyoruz" diye konuştu. Menaf Kıyanç, "Maalesef kulübümüzün ticari itibarı yok. Vergi borçları takımın elini kolunu bağlıyor. Muğlaspor'un eski gelirleri yok oldu. Bizim bunları bir daha kazanmamız gerekiyor. Gelir elde edecek çalışmalar yapacağız. Bizim her düşüncemiz doğru olaca diye birr durum yok. Muğlaspor'un iki farklı taraftar grubu var. Birleşip birleşmeme konusunda isterim ama tabiî ki kendileri bilir. Muğlaspor için sorunlarımıza ara verelim. Birlikte Muğlaspor'u destekleyelim. Taraftarlarımızdan rica ediyoruz. Bizler yararlı olmak istiyorsak Muğlaspor'a zarar veren her şeyi söyleyeceğiz. Sorunların teker teker üstesinden geleceğiz" ifadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler