
MUHTAR DERNEKLERİ "KALICI HİZMETLER YAPILDI"
MUHTAR DERNEKLERİNDEN VALİ ŞAHİN’E TEŞEKKÜR
Taziye evlerinin tüm giderlerinin belediye tarafından karşılanması ve kente yapılan kalıcı hizmetlerden ötürü muhtarlar adına dernek başkanları açıklama yaparak Vali Şahin’e teşekkür ettiler.
Türkiye Muhtarlar Derneği Batman Şube Başkanı Fahrettin Kağba, Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Masum Padir ile Batman Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Şahin Demir, kentteki taziye evlerine yaptığı katkılar nedeniyle Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin’e teşekkür ettiler. Türkiye’de emsal olan bu çalışma ile tüm taziye evlerinin işçilik, çay-şeker, yemek, doğalgaz, su ve elektrik giderlerinin Belediye tarafından karşılanmasının önemli bir hizmet olduğunu belirten Muhtar Dernek Başkanları, “Batmanda taziye kültürü oldukça yaygındır. Taziyeler genelde vatandaşlara önemli bir mali külfetti. Ancak sayın Valimizin tüm giderleri karşılaması önemli bir hizmettir. Vatandaşların omuzundan önemli bir yük inmiştir. Mahallelerimiz ve derneklerimize üye olan Batmandaki tüm muhtarlar adına sayın valimize sonsuz teşekkür ederiz” dediler.
“BATMAN'A KALICI VE UZUN VADELİ HİZMETLER YAPILDI”
Batmanda uzun vadeli önemli hizmetlerin de gerçekleştirildiğini sözlerine ekleyen Dernek Başkanları, alt yapı, parklar, su hatları ve depoları, temizlik, sosyal işler başta olmak üzere belediyenin ciddi hizmetleri hayata geçirdiğini belirten Başkanlar, “Batmana yapılan, yapılacak olan ve proje aşamasında olan önemli hizmetler var. Kalıcı ve uzun vadeli projeler Batmana nefes aldıracaktır. Bu hizmetlerden dolayı da sizin aracılığınızla sayın Şahin’e teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar. (Haber Merkezi).
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Rumeysa'nın bağırsak ve midesinden 24 adet mıknatıslı bilye çıkarıldı
- 02Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan ayı yardımları devam ediyor
- 03Terörsüz Türkiye, Güçlü Ekonomi
- 04KARATAŞ "21 YILDIR BATMAN'DAYIM"
- 05İLUH BULVARI PROJESİ TANITILDI
- 06SIFIR ATIK İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 07KIZILAY’IN OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08ARGÜNAĞA, GÜVEN TAZELEDİ
- 09BATMAN PETROL GAZETESİ 22. YAŞINDA
- 10NASIROĞLU: TERÖRSÜZ BİR TÜRKİYE İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ
- 11BAŞKAN EKREMOĞLU’NDAN HEM KREDİ HEM İNDİRİM MÜJDESİ…
- 12MÜSİAD’DAN ANLAMLI İFTAR
- 13MEHMET MUNGAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 14TMMOB’TAN PARSEL SATIŞI TEPKİSİ
- 15KADINLAR, HAKLARI İÇİN SES YÜKSELTTİ
Henüz Yorum yok