MÜJDECİ “TOPLUM HIZLA FAKİRLEŞİYOR”

MÜJDECİ “TOPLUM HIZLA FAKİRLEŞİYOR”

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, elektrik ve doğalgaza gelen zamlar ile birlikte faturaların vatandaşın sırtında büyük bir yüke dönüştüğünü belirtti.
 
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, elektrik ve doğalgaza gelen zamlar ile birlikte faturaların vatandaşın sırtında büyük bir yüke dönüştüğünü belirtti. Geçim sıkıntısının had safhaya ulaştığını belirten DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci; “Son zamanlarda vatandaşımız özellikle gıda enflasyonundaki fahiş artış nedeniyle büyük bir geçim sıkıntısı yaşıyor. 1 Haziran itibarıyla elektriğe yüzde 15, doğalgaza yüzde 30 zam geldi. Böylelikle son bir yılda elektriğe yüzde 80, doğalgaza da yüzde 90 civarında zam geldi. Benzin ve motorine son bir yılda gelen zamlar yüzde 200'ü aştı.
Ekonomi, zamlarla yönetilemez. Asgari ücretle çalışan vatandaşlarımız, maaşlarının büyük bir kısmını elektrik ve doğalgaz faturalarına harcamak zorunda kalması, zulümdür. Bir avuç insanın zenginleşmesini merkeze alan ve 84 milyonu sefalete sürükleyen mevcut düzenin bir an evvel değişmesi gerekiyor. Günbegün fakirleşen bir toplumun yeniden ayağa kaldırılması için acilen ülkeyi sefalete sürükleyen liyakatsiz kadrolardan kurtulmalıyız” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler