
MÜMİNLER ANCAK KARDEŞTİR…
Tüm Batmanlıları programa davet eden TURKAB Batman İl Başkanı Şehmus Temiz, " Müslümanlar ancak kardeşlik ekseninde bir araya gelirse huzur bulur. İşte o zaman, ne kavga, ne çatışma, ne de savaş olur, bombalar patlamaz ve silahlar işlevsiz hale gelir.
Bugün tüm Müslümanların ilk kıblesi olan Kudüs'ün Yahudi postalları altında çiğnenmesi ve İsrail'in başkenti yapılması girişimi ne yazık ki biz Müslümanların kardeşlik ekseninden uzaklaşmasından kaynaklanmaktadır. Oysaki, Yüce dinimiz bize kardeş olmayı emretmektedir. Kardeşlik tavsiye değil emredilmiştir. Bu emre itaat etmeyip bu kuvvetli bağı zedeleyen toplumlar, bunun bedelini çok ağır bir şekilde ödemiş, helak olma noktasına gelmişlerdir." dedi.
Tüm Batmanlıları programa davet eten Temiz, şöyle devam etti: "Tüm Müslümanların kardeşlik ekseni etrafında kenetlenmesi zalimlerin uykularını kaçırtacaktır. Biz de TURKAB olarak bütün bunları göz önünde bulundurarak Batman'da 'Kardeşlik Hukuku ve Kardeşlik Hududu Kudüs' konulu bir program icra etmek istedik. Perşembe akşamı saat 20 00'da Kültür Müdürlüğü Konferans Salonundaki programımıza dönemin Refah Partisi Rize Milletvekili Şevki Yılmaz konuşmacı olarak katılacaktır. Söz konusu programımıza tüm Batmanlı hemşehrilerimiz davetlidir." dedi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TPAO Batman Bölge Müdürü Sn. Murat KARATAŞ TÜGVA Batman İcathane öğrencilerini Ağırladı
- 02GARZAN ÇAYINDA RAFTİNG HEYECANI
- 03‘ADALETİN SAĞLANMASINI TALEP EDİYORUZ’
- 0452 YILLIK HUSUMET BARIŞLA SON BULDU
- 05TÜZÜN VE BİLİR AİLESİN’DEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN
- 06BATMAN VALİLİĞİ “İNSAN HAYATI ÖNCELİĞİMİZ”
- 07AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI YAPILDI
- 08KUR’AN ZİYAFETİ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 09“KÜRTÇE ÖĞRETMEN KADROSU NEDEN SADECE 6”
- 10PETROLSPOR’DA UMUTLAR PLAY-OFF'A KALDI
- 11EMEK “İŞSİZLİK AZALACAK, TRAFİK RAHATLAYACAK”
- 12Batman’a 16 yeni hekim atandı
- 13BATMAN VALİLİĞİ, ''KAÇAK DÜĞÜN SALONLARI KAPATILDI''
- 142 BİN FİDAN TEHLİKEDE Mİ?
- 15REKTÖR DEMİR, KURUL TOPLANTISINA KATILDI
Henüz Yorum yok