
MÜSİAD genişletilmiş başkanlar toplantısı yapıldı
MÜSİAD genişletilmiş başkanlar toplantısı yapıldı
MÜSİAD’ın her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği ‘Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı’, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Genel Başkan Abdurrahman Kaan, MÜSİAD Batman Şube başkanı Alaaddin İraz ve MÜSİAD’ın Yurt İçi ve Yurt Dışı Şube Başkanlarının katılımlarıyla Genel Merkez’de düzenlendi.
Toplantıya ilişkin açıklama yapan MÜSİAD Batman Şube başkanı Aladdin İraz, “Geleneksel olarak her yılın başında Hazine ve Maliye Bakanımızın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz genişletilmiş başkanlar toplantısında bir önceki yılın değerlendirilmesi ve yeni yıldan beklentiler konuşulmaktadır. Bu vesile ile bizde bu toplantıda 2019 yılını değerlendirip, 2020 yılından beklentileri ele aldık” dedi. Yıl içerisinde açıklanan Yeni Ekonomi Programı (YEP) hakkında da değerlendirmelerde bulunduklarını, 2020 yılından umutlu olduklarını belirten İraz, sözlerini şöyle sürdürdü; “Faizlerdeki belirgin düşüşle bankaların kredilendirme faaliyetlerine hız vereceği bir döneme giriyoruz. Ancak bizim kırmızı çizgimiz olan faiz ile iş yapmaya alternatif, girişim sermayesi fonları, ortaklık fonları, proje borsası gibi alternatif finansman seçeneklerimiz de 2020 yılında devreye girecektir. Burada önemli olan TL'ye karşı duyulacak güven unsurunu beslemek ve milli sermaye stokumuza yatırım yapmaktır.
Bir ülkede paranın değerini o ülkedeki üretimin hacmi ve katma değeri belirler.
Finansal yapılandırmalardaki yeni uygulamaların devreye girmesiyle konkordato sayısında da belirgin bir azalma yaşayacağımızı tahmin ediyoruz. Aynı şekilde iş dünyasının yatırım iştahının yeniden gelmesi istihdam üzerinde de olumlu bir etki sağlayacaktır.”
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Rumeysa'nın bağırsak ve midesinden 24 adet mıknatıslı bilye çıkarıldı
- 02Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan ayı yardımları devam ediyor
- 03Terörsüz Türkiye, Güçlü Ekonomi
- 04KARATAŞ "21 YILDIR BATMAN'DAYIM"
- 05İLUH BULVARI PROJESİ TANITILDI
- 06SIFIR ATIK İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 07KIZILAY’IN OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08ARGÜNAĞA, GÜVEN TAZELEDİ
- 09BATMAN PETROL GAZETESİ 22. YAŞINDA
- 10NASIROĞLU: TERÖRSÜZ BİR TÜRKİYE İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ
- 11BAŞKAN EKREMOĞLU’NDAN HEM KREDİ HEM İNDİRİM MÜJDESİ…
- 12MÜSİAD’DAN ANLAMLI İFTAR
- 13MEHMET MUNGAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 14TMMOB’TAN PARSEL SATIŞI TEPKİSİ
- 15KADINLAR, HAKLARI İÇİN SES YÜKSELTTİ
Henüz Yorum yok