NASIROĞLU SASON’DAYDI

NASIROĞLU SASON’DAYDI

Nasıroğlu’ndan Tekstile Tam Destek
Herkes İçin BATSO grubu başkan adayı Osman Nasıroğlu ve beraberindeki heyet Sason ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette en çok istihdam yaratan tekstil sanayinin gelişmesi için tam destek vereceklerini açıkladı. 
 
 
 
TARIMSAL SANAYİ’YE DESTEK OLACAĞIZ
 
Kalabalık bir grup tarafından karşılanan Osman Nasıroğlu ilçedeki iş insanlarıyla görüşerek, sorunlarını dinledi. Sason’un tarım ve hayvancılık alanında sanayi yatırımına uygun hammaddeye sahip olmasına karşın yeterli desteği alamadığını belirten Nasıroğlu: “Batman Ticaret ve Sanayi Odası işte tam olarak bunun için vardır. Bu güzel ilçemizin tarım ve hayvancılık envanterini çıkarıp, sanayi üretimine dönüştürecek tesislerin açılması için yeni çalışmalar yapılmalıdır. Allah’ın izniyle biz bu çalışmaları yapıp, üreticiye destek olacak projeler geliştireceğiz” şeklinde konuştu.
 
 
TEKSTİL DESTEKLENMELİ
 
Tekstil’in Batman ekonomisinde büyük bir önemi olduğunu vurgulayan Nasıroğlu: “Burada tekstil alanında da çok istihdam sağlandığını biliyoruz. Bu girişimcilerimize yatırımın önündeki her türlü bürokratik engelleri aşmaları konusunda yardımcı olacağız. Üyelerimize ihtiyaçları olabilecek her türlü danışmanlık desteği için gerekli birimleri oluşturacağız. Herkes için BATSO Grubu olarak birinci önceliğimiz sanayicimizin önünü açmak ve yeni pazarlarda ürünlerin satışını yapmalarına yardımcı olmaktır. Bizi ağırlayan ve destek sunan tüm Sasonlu iş insanlarına ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler