Özdemir’den Elektrik Kesintileri Açıklaması

Özdemir’den Elektrik Kesintileri Açıklaması

Milletvekili Özdemir’den Elektrik Kesintileri ve Ek Sanayi Sitesinin Elektrik İhtiyacı ile İlgili Açıklama
 
Batman Milletvekili Ziver Özdemir yaptığı açıklamada, 
Enerji Bakanı Fatih Dönmez ile yaptıkları görüşmede Batman merkez ve ilçelerde vatandaşların mağduriyetlerine sebep olan elektrik kesintilerinin önüne geçilmesi ve Batman Ek Sanayi Sitesinin Elektrik ihtiyacının karşılanması taleplerimizi ileterek bu konulara hızlı bir şekilde çözüm bulunmasını istemiştik.
 
Enerji Bakanlığı;
EDAŞ, TEİAŞ ve TEDAŞ’tan Batman’daki elektrik kesintileri ile ilgili bilgi ve görüş talep ederek sorunların çözümü, sahadaki denetimler ve bakım onarımların yapılarak vatandaşlarımızın mağduriyetine yol açan aksaklıkların düzeltilmesini talep ettiğini tarafımıza bildirmiştir.
Ek Sanayi sitesinin elektrik ihtiyacına da değinen Milletvekili Özdemir, Ek Sanayi Sitesi için yatırım önceliklendirme çalışması yapılacak olup belediyenin altyapı ve yol çalışmalarının tamamlanması halinde sanayi sitesinin elektrik talebi 2020 yılı yatırım programında değerlendirilecektir dedi.
Her iki konuyu da yakından takip ettiklerini söyleyen Özdemir, bu sorunlar çözülene kadar ilgili Bakanlık ve kurumlar nezdinde girişimde bulunarak vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermelerini talep edeceğiz dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler