Özperk ‘Öğrencilerimiz boş zamanlarını tesislerde geçirsin’

Batman Gençlik Spor İl Müdürü M.Şafi Özperk ‘Öğrencilerimiz boş zamanlarını tesislerde geçirsin’

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılında boş zamanlarını spor tesislerinde geçirmelerini istedi.
 
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılında boş zamanlarını spor tesislerinde geçirmelerini istedi. Pandemi sürecinin sağlıklı bir şekilde atlatılması, öğrencilerin eğitim ve öğretimden arta kalan zamanlarını verimli bir şekilde geçirmeleri için, açık ve kapalı spor tesisleri uzman antrenörler eşliğinde çocukların ve gençlerin hizmetine açıldı. İl Müdürü Özperk; “Spor, Eğitim ve Gençlik ayrılmaz unsurlarımızdır. Uzun zamandan bu yana eğitimlerini online yapmak zorunda kalan öğrencilerimiz için açık ve kapalı spor tesislerimizi hazır hale getirttik. Boş zamanlarını verimli bir şekilde geçirmeleri için çalışmalarımızı tamamladık.
 
Bunun için öğrencilerimizin yanı sıra, öğretmenlerimizin ve velilerimizin de çocukları uygun spor branşlarına spor yapmaya yönlendirmelerini istiyoruz.  İnşallah kısa zamanda geçen yıl yapamadığımız okul sporlarımızla tekrar turnuvalarımıza kaldığımız yerden devam ederiz” diye konuştu. Bütün kurs ve eğitimlerin ücretsiz olduğunu belirten İl Müdürü Özperk, yılın 12 ayı Sportif, gençlik faaliyetleri, kültürel, sanatsal, mesleki ve birçok alanda kurs ve eğitimlerinin aralıksız sürdüğünü de sözlerine ekledi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler