PETROL'DE MAHALLE BULUŞMASI

Mahalle buluşmalarına devam

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili sorunları yerinde görmek, vatandaşların ve taleplerini dinlemek için “Yerinde İletişim, Yerinde Çözüm” mottosuyla başlattığı Mahalle Buluşmaları’nın 9'ncusunu Petrol Mahallesinde gerçekleştirdi.
 
Mame Oğlu Hasan Hazer Taziyeevi’nde gerçekleşen Mahalle buluşmasına Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Belediye Başkan yardımcıları,İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Belediye Birim Müdürleri,Bazı Kamu Kurum Müdürleri, Mahalle Muhtarı ve mahalle sakinleri katıldı. Mahalle Muhtarı Felemez Oğuz ve semt sakinlerini dinleyen Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, birim amirlerine talimat vererek hizmetlerin hayata geçirilmesini istedi. Mahalle buluşması öncesi , Bekir Hazer Camii ve Mame Oğlu Hasan Hazer Taziye evinin açılışını da gerçekleştiren Vali Canalp, 10 ayda tamamlandığını Cami ve taziye evi yaklaşık 10 milyon TL’ye mal olduğunu söyledi. . Petrol mahallesindeki altyapı çalışmalarıyla ilgili sinevizyon eşliğinde bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Metin Gürbüz, “2020’nin Mart ayından 2023’ün Ağustos ayının sonuna kadar Petrol mahallemize 4 bin 376 metre içmesuyu hattı ve yine aynı tarihler arasında 2 bin 513 metre kanalizasyon
 
hattı döşendi. Diyar caddesi Kıra Dağı bulvarına toplam 58 kamyon, yani bin 415 ton sıcak asfalt serimi yapılmıştır” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler