PETROLSPOR'DA PUAN KAYBI

Bursa Yıldırımspor -’ Batman Petrolspor 1-0

TFF 3.Lig 1.grup 18.hafta maçında deplasmanda Bursa Yıldırımspor’a konuk olan Batman Petrolspor rakibine son dakika yediği golle 1-0 mağlup oldu.
 
Kırmızı-Beyazlılar karşılaşmaya ilk 18’e dahi alınmayan başarılı savunma oyuncusu takım kaptanı Erdi Bakırcı, sakatlığı bulunan Savaş Çakır ve Ahmet Teker’in yokluğunda maça başladı.  İlk devre her iki takım adına çok baskın ve temposu yüksek bir oyun olmadı, karşılıklı bir-iki cılız pozisyonla geçti. Batman Petrolspor, istediği oyunu bir türlü ortaya koyamadı. Oyun orta saha mücadelesi şeklinde geçti 0-0.
 
Karşılaşmanın ikinci yarısında da aynı tempoyla oyun sürdü. Oyunun kontrolünü ele hiç geçiremeyen Kırmızı-Beyazlılar, oyunu ve skoru değiştirmek adına yaptığı hamlelerde oyunun seyrini de değiştiremedi. Karşılaşmanın sonuna doğru uzatma dakikalarında 93’te, ceza alanı çizgisi yakınında bulunan bir bölgede İlyas Ural’ın rakip takım oyuncusuna yönelik müdahelesi sonrasında maçın orta hakemi Uğurcan Gökler penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Fatih Özçelik topu ağlara göndererek durumu 1-0’a getirdi. Karşılaşmadan Bursa Yıldırımspor, 1-0’lık üstünlükle galip ayrıldı.
 
Batman Petrolspor, 40 puanla zirvedeki yerini korudu. En yakın rakibiyle arasındaki fark 5 puana düştü. Kırmızı-Beyazlılar 19. hafta maçında 23 Ocak Pazar günü saat 13.00’te Batman Yeni Şehir Stadı’nda Karadeniz temsilcisi Fatsa Belediyespor’u konuk edecek.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler