Petrolspor, üzmeye devam ediyor 0-1

Petrolspor, üzmeye devam ediyor 0-1

 
 
Petrolspor, üzmeye devam ediyor 0-1
 
Petrolspor, Ziraat Türkiye Kupası 1. eleme turu müsabakasında, Yeni Şehir Stadyumunda Sakarya temsilcisi Hendekspor’u ağırladı.
 
 
Kırmızı-Beyazlılar sahadan 1-0 mağlup ayrılarak kupadan erken elendi. Teknik Direktör Zafer Hızarcı, lig maçından farklı olarak birkaç ismi dinlendirirken hafta sonu oynanacak Fatsa Belediyespor maçı öncesi kadroda rotasyona gitti. Batman Petrolspor karşılaşmaya; Onur Küçük, İlyas Ural, Orhan Nahırcı, Ferhat Canlı, Okan Toprak, Doğukan Bulut, Hasan Çavdar, Savaş Çakır ve Berkant Şahin Kök ilk 11’i ile başladı.  Karşılaşma her iki takımın orta saha mücadelesi şeklinde başladı. Batman Petrolspor, 14.dakikada Hasan Çavdar ile gole çok yaklaştı. Hendekspor defans oyuncuları golü son anda önledi. 33.dakikada konuk ekip Hendekspor’da Haluk Türkeri’nin kafa vuruşunda top az farkla dışarı çıktı. 38.dakikada ev sahibi Batman Petrolspor, önce Berkant Şahin Kök ile yakaladığı fırsatı değerlendiremedi, ardından 44.dakika Doğukan Bulut ile dar açıdan bulduğu pozisyonda sert şutunda kalecinin hamlesiyle top kornere çıktı. Devre 0-0 sonuçlandı.
 
İkinci devreye gol pozisyonuyla başlayan taraf Batman Petrolspor, 52.dakikada Samet Aydın ile sağ kanattan gelişen bir atakta uzaktan sert şutu kalecinin güzel kurtarışıyla top kornere gitti. 54.dakikada konuk takım Hendekspor, Yavuz Alemdar’ın golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra Teknik Direktör Zafer Hızarcı, skoru eşitlemek adına üç oyuncu birden oyuna sürdü. Yapılan değişiklikler oyunun seyrini değiştiremedi. Karşılıklı top kayıpları oldu. Maçta başka gol ve gol pozisyonu olmayınca, Batman Petrolspor bu sonuçla sahadan 1-0 mağlup ayrılırken, kupadan da elenmiş oldu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler