Plastik Cerrahi Uzmanı hasta kabulüne başladı

Batman Eğitim Araştırma Hastanesine atanan Op. Dr. Selçuk Yılmaz hasta kabulüne başladı.

 
1988 Yılında Kayseri doğumlu olan Selçuk Yılmaz, ilköğrenimini Kayseri’de okudu. Dr. Yılmaz, Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2013 yılında mezun oldu.
 
Uzmanlık eğitimimi yine Süleyman Demirel Üniversitesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalında tamamlayan Dr. Yılmaz, “Plastik Cerrahi Kliniğinde Burun estetiği, meme protezi ve dikleştirme ameliyatları, meme küçültme ameliyatları, karın germe ve liposakşın ameliyatları, göz kapağı estetiği, yüz germe ameliyatları, kepçe kulak ameliyatları, jinekomasti( erkekte meme büyüklüğü) ameliyatları, popo büyütme ameliyatları, kol ve bacaklardaki sarkmaların düzeltilmesi ameliyatları, yağ enjeksiyonu ile dolgu uygulamaları, yarık damak ve dudak tedavisi, el cerrahisi, yüz kırıklarının rekonstrüksiyonu ve diğer rekonstrüksiyon işlemlerinin yapılabileceği yetkinlikte bir kliniktir.
Tüm halkımızı yetkinlik alanımızdaki konularda görüşmek üzere polikliniğimize bekleriz. Batman’a atama sonrası ilk defa geldik. Gelmeden önce çevremizden yöre halkı ile ilgili hep olumlu görüşler aldık. Bu görüşler gelmeden önce her ne kadar bizde bir fikir uyandırsa da, geldikten sonra karşılaştığımız misafirperver ve yardımsever insanlar aslında bize anlatılanların gerçekler karşısında pek mütevazi kaldığını gösterdi.
Batman halkının anlatılanların ötesinde güzel insanlardan oluştuğunu gördük. Bu güzel halka elimizden gelen en iyi şekilde hizmet etmek kararlılığındayız” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler