POLİS EŞLERİ DERNEĞİNDEN, ŞEHİT VE GAZİ ÇOCUKLARI YARARINA KERMES

Batman İl Emniyet Müdürlüğünde Polis Eşleri Derneği tarafından Polis Evi bahçesinde şehit ve gazi çocuklarına burs vermek amacıyla kermes düzenlendi.

Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ın eşi Emine Kıraç’ın öncülüğünde polis eşleri tarafından hazırlanan yiyecek, içecek ve el emekleri satışa sunuldu.

Kermesin açılışında bir konuşma yapan Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Mersin ilinde Polisevine yapılan hain terör saldırısını kınayarak, “Dün akşam Mersin'de alçakça bir saldırı yapıldı. 1 şehidimiz, yaralılarımız var. Teşkilatımızın başı sağ olsun" dedi. 

Kermesten elde edilecek gelirin, üniversitede okuyan şehit ve gazi polis çocuklarının eğitimine katkı sunmak amacıyla burs olarak verileceğini belirten Kıraç, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Etkinliğe, Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral İhsan Kaplan, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutanı, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Emniyet mensupları ve eşleri, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler