PTT’nin kuruluş yıldönümü kutlandı

PTT’nin kuruluş yıldönümü kutlandı

Batman’da kuruluş yıldönümünü kutlayan PTT Vali Ekrem Canalp’ı ziyaret ederken, işlem yapmakta olan 183. Sıradaki müşteriye de sürpriz yaparak ödül verdi.
 
İlimizde düzenlenen etkinlikler PTT Başmüdürü Kamuran KIRŞAN’ın birim müdürleriyle beraber Batman Valisi Ekrem CANALP tarafından kabul etmeleriyle başladı. Burada kurum hakkında bilgi veren Başmüdür Kamuran KIRŞAN, daha sonra Vali CANALP’a fialtelik ürünlerden oluşan ürünü takdim ettiler.Batman Petrolkent Müdürlüğünde ise günün anısına 183. Müşteriye hediye verildi.  Ödül töreninde Başmüdür Kamuran KIRŞAN’la birlikte Petrolkent Merkez Müdürü Maruf ÖZÜLKÜ de hazır bulundu.
 
Burada basın mensuplarına konuşan Başmüdür Kamuran KIRŞAN,  PTT AŞ Genel Müdürü Hakan GÜLTEN’in 183. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayınladığı açıklamasını okudu. Kırşan, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Türkiye Yüzyılı vizyonu ışığında yenilikçi çözümler ile vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı geçmişte olduğu gibi bugün de sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. Kırşan şunları söyledi:
 
“23 Ekim 1840 tarihinde Posta Nezareti olarak Osmanlı Devleti içerisinde iletişim ve haberleşmeyi sağlamak üzere kurulan PTT AŞ, günümüzde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı olarak ülkemizin dört bir yanında, geniş hizmet ağı ile posta, kargo, lojistik, filateli ve e-ticaret gibi birçok sektörde vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için hizmetlerini sunmayı sürdürüyor. Şirket hizmetlerine ek olarak; sportif faaliyetlere destek veriyor, sosyal ve kültürel hayatın gelişmesine de katkı sağlıyor.
“Dünyada büyük bir hızla yaşanan dijital değişim ve dönüşümü yakından takip ederek çalışmalarını sürdüren PTT AŞ, iki asra yaklaşan tecrübesini yenilikçi bir hizmet anlayışı ile birleştirerek, hizmet sunduğu alanlarda Türkiye Yüzyılı vizyonu ile bir dünya markası olma hedefine emin adımlarla yürüyor. Sürekli kendini yenileyen PTT AŞ, yenilikçi projeler ile geçmiş ile günümüz arasında büyük bir fark ortaya koyuyor.”
183. yılını kutlayan PTT AŞ güncel olarak etkili çözümler ürettiğini kaydeden Başmüdür KIRŞAN, “Vatandaşlara en uygun çözümü sunmaya çalışırken Millî Mücadele dönemi, doğal afetler ve salgın dönemleri gibi ülkemizin yaşadığı tüm zor dönemlerde milletimizin yanında olmayı sürdürüyor” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler