Ramanlı “Şehrimize güzellikler katacağız”
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı, proje lansman programında açıkladığı projelerden ‘Sosyal Tesisler’ projesinin ayrıntılarını paylaştı.
Ramanlı, projelerini ‘Modern Projelerimiz’ başlığıyla tek tek açıklamaya devam ediyor.
Ramanlı sosyal medya hesabından, “Şehrimizin bir büyükşehir edasıyla büyümesini istiyoruz. Gençlerimiz, ailelerimiz şehrimizde vakit geçirecek güzel ve uygun fiyatlı tesislere kavuşsun istiyoruz. Modern projelerimiz ile şehrimize güzellikler katacağız.” notuyla ‘Sosyal Tesisler’ Projesi ile ilgili videolu mesaj paylaştı.
“SOSYAL TESİSLER AÇACAĞIZ”
Parklarda halkın faydalanması için sosyal tesisler açacaklarına işaret eden Ramanlı, “Yerleşimi uygun tüm büyük parklarımızda, halkımızın bütçesini sarsmayacak şekilde ailecek güzel vakit geçirebileceği ucuz ve kaliteli bir hizmet veren nezih ve güzel sosyal tesisler açacağız. Şehrimize kazandırılmış büyük ölçekli parklarımız var. İstiklal parkında bir tesis var. Atatürk parkı, Kine Em Parkı, Jiyan Parkı ve Şerzan Kurt Parkları var ama sosyal bir tesis yok. Şerzan Kurt parkında bir nikah salonu var ama ailece düşük ücretlerle gidip beraber yemek yiyebileceğimiz bir sosyal tesisimiz yok. İstanbul’u gezenler biliyor! Florya’da ne güzel bir sosyal tesis var değil mi? Dragos’da, Beykoz’da, Çamlıca tepesinde sosyal tesisler var.
Batman’da neden olmasın? Niçin parklarımız yeşil alan ve banktan ibaret olsun. Sosyal tesisi de olsun çünkü sahibinin olduğunu da herkes bilsin ve o parklar sahibinin eliyle hemşerilerine hizmet etsin istiyoruz. İnşallah sosyal tesislerimizi de mümkün olan bütün parklarda inşa edip halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN PETROL GAZETESİ 23 YAŞINDA
- 02NASIROĞLU’NDAN ENGELLİ AKTİF YAŞAM MERKEZİ’NE ZİYARET
- 03İL BAŞKANI ÇETİN “BEN DEĞİL BİZ ANLAYIŞIYLA SAHADAYIZ”
- 04VALİ CANALP, SASON’DA VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI
- 05GERGERLİ, BAŞKAN DEMİR’İ ZİYARET ETTİ
- 06SASON’DA ‘YAŞAYAN KÜTÜPHANE’ HİZMETE AÇILDI
- 07BAYRAM ÖNCESİ GIDA DENETİMLERİ ARTIRILDI
- 08İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KADINLARA ANLAMLI ZİYARET
- 0927 YILLIK FİRAR JASAT TAKİBİYLE SONA ERDİ
- 10AMATEM’İN ÇİVİ ÇAKMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 11“HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR”
- 12BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN 400 KİŞİLİK İFTAR PROGRAMI
- 13Batman’da Doğayla Buluşan Gönüllü Topluluk: BATMAN Hiking Club
- 14VALİ CANALP, YETİM ÇOCUKLARLA İFTARDA BULUŞTU
- 15KEŞFET VE PARLA PROJESİ DEVAM EDİYOR




Henüz Yorum yok