RAMANLI "28 MAYIS'TA DESTAN YAZACAĞIZ"

Batman Milletvekili Ramanlı: 28 Mayıs'ta destan yazacağız

Seçim çalışmalarında bulunan üyelerle bir araya gelen Batman Milletvekili Ramanlı, 14 Mayıs’ta olduğu gibi 28 Mayıs'ta da Cumhurbaşkanını seçerek destan yazacaklarını belirtti.
 
HÜDA PAR Sözcüsü ve AK Parti Milletvekili Serkan Ramanlı, seçim çalışmalarında bulunan üyelerle bir araya gelip teşekkür etti.
Batman merkez Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen programda, gençlerle bir araya gelen Milletvekilleri Serkan Ramanlı ve Ferhat Nasıroğlu, seçim çalışmalarında gösterdikleri performans için teşekkür konuşması yaptı.
 
Ramanlı, “O halde 14 Mayıs akşamına kadar elde ettiğimiz o gayreti, o dayanışmayı, o birlikteliği ve döktüğümüz alın terini 28 Mayıs akşamı da elde etmek için canla ve başla çalışalım. Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden en az yüzde 50+1 oyla Batman'dan seçelim ki bütün Türkiye Batman'ın zaferini konuşsun. Bununla beraber abilerimize, ablalarımıza, ihtiyarlarımıza, gençlerimize, köylülerimize, şehirlilerimize ve sizlere güveniyoruz. Hepimiz nasıl tek bir yürek olarak 14 Mayıs'ta bir destan saydıysak 28 Mayıs için de gün sayıyoruz."ifadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler