REAL KONAK'TAN FESTİVALE DESTEK

Real Konak‘tan bilişim festivaline destek

Real Konak Hotel, Batman Üniversitesi’nin düzenlediği IFEST2023 Bilişim Festivaline konaklama sponsoru olarak katılıyor.
 
Festival, 12-14 Ekim 2023 tarihleri arasında  Batman’da gerçekleştirilecek ve ‘Dijital Dönüşüm, Blokzincir Teknolojileri ve Siber Güvenlik’ ana teması altında birçok etkinlik, panel, seminer ve yarışma içerecek. Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı, günümüzde teknolojinin her geçen gün büyüdüğünü ve geliştiğini, bunun da tüm sektörleri doğrudan etkilediğini belirtti. Sarı, “Batman turizmine katkı sağlamak için kurulduğumuz günden bu yana birçok projeye destek verdik. IFEST 2023 Bilişim Festivali de bunlardan biri. Real Konak Hotel olarak, bu anlamlı girişimin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Festival boyunca konuklarımızı en iyi şekilde ağırlayacağız ve Batman’ın hem ekonomisine hem de tanıtımına katkı sağlayacağız” dedi.
 
 
 
“KENTİN TANITIMINA DESTEK OLUYORUZ”
 
Batman’ın ismini Türkiye ve Dünyaya duyurmak için destek olduklarını belirten Müdür Sarı, “Real Konak Hotel olarak her zaman toplumun sesi ve kentin tanıtımına destek olmaya devam edeceğiz. Bu festivalin Batman için çok özel olduğunu ve çok sayıda teknoloji çılgınlarının ilgisini üzerinde toplayacak potansiyelde olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler