REKTÖR CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Rektör, Demir Cumhurbaşkanı ile görüştü

Batman Üniversitesi Rektörü Demir, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Batman Üniversitesini anlattı.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla ile gerçekleştirilen Adnan Menderes Demokrasi Müzesinin açılışına katılan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, müze açılışının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Rektör Demir ve Cumhurbaşkanına Batman Üniversitesi ile ilgili çeşitli konularda istişarelerde bulundular.
 
HEM BATMAN HEM ÜNİVERSİTE İÇİN
 
Göreve geldiği günden bu yana Batman Üniversitesinin gelişimi için yaptıkları çalışmalardan söz eden Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, çalışmaların üniversite ve il kalkınmasına destek olmasının yanı sıra öğrencilerin memnuniyeti için yürütüldüğünü anlattı. Batman Üniversitesi personel ve öğrencilerden gelen taleplerin değerlendirildiğini belirten Rektör Demir, gelen talepler doğrultusunda Batman Üniversitesinin ihtiyaçlarının tespit edilip giderilmeye çalışıldığını ifade etti.
 
ÜNİVERSİTE KALKINIYOR
 
Batman Üniversitesi olarak bölgesel kalkınmaya destek vermek adına Batman ilinde bulunan kurum ve kuruluşlarla çeşitli iş birliği çalışmaları yürüttüklerini vurgulayan Rektör Demir, enerji alanında pilot üniversite seçilen Batman Üniversitesinin bölgesel kalkınma çalışmalarına hızla devam ettiğini kaydetti. Batman Üniversitesine verilen enerji alanında ihtisaslaşma payesinin TRC3 Bölgesinde bulunan Batman ilinin gelişimi için son derece önemli olduğunun altını çizen Rektör Demir, Batman ilinin enerji potansiyelini açığa çıkaracak proje çalışmalarının Batman Üniversitesi tarafından değerlendirildiğini sözlerine ekledi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler