REKTÖR DEMİR, ÖĞRENCİLERLE HALAY ÇEKTİ

REKTÖR DEMİR, ÖĞRENCİLERLE HALAY ÇEKTİ

Öğrencilerin sorunlarıyla yakından ilgilenen ve her fırsatta onlarla bir araya gelmeye özen gösteren Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, 2021-2022 Mezuniyet Töreni kapsamında üniversitede konser veren sanatçı Abdal Haluk Tolga İlhan konserinde mezunlarla halay çekti.
 
 
Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü’nde düzenlenen konsere, Batman Üniversitesi Rektörü Prof.
Dr. İdris Demir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe, dekanlar, müdürler, akademik ve idari personel ile mezunlar ve aileleri katıldı.
 
Sanatçı Abdal Haluk Tolga İlhan’ın konserinde eğlenceli anlar geçiren ve halaylar çeken mezunlara, Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir de katılarak halay çekti. Mezunların yoğun ilgisiyle karşılaşan Rektör Demir, öğrencilerle sohbet ederek mezuniyetlerini kutladı.
 
Mezuniyet kutlamaları kapsamında havai fişek gösterisinin de yapıldığı ve güzel görüntülerle sona eren konserin ardından sahneye çıkan Rektör Demir, Haluk Tolga İlhan ve sahne ekibine çiçek takdiminde bulunarak verdikleri konser için de ayrıca teşekkür etti. Batman Üniversitesine davet edildikleri için Rektör Demir’e teşekkür eden İlhan, mezun öğrencilerimizin de mezuniyetlerini kutladığını ifade etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler